Black Friday koopjes: je kan heel wat geweldige 4K Smart tv’s voor minder dan 500 euro kopen

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Bol

Het is momenteel de Black Friday week en nu wordt er met stevige deals gesmeten. Ook heel wat 4K Smart TV’s staan in promotie. Net op zoek naar een goede upgrade voor je huidige televisie? Dan is het misschien eens tijd om te tv-shoppen.

Er zijn momenteel maar liefst 45 toestellen in de aanbieding en het volledige overzicht zie je hier. Dit gaat van goede prijs/kwaliteit tv’s die je voor minder dan 500 euro kan kopen tot toestellen die echt het neusje van de zalm zijn. Voor ieder wel wat wils en voor elke grootte zijn er momenteel wel enkele interessante aanbiedingen

Wij sommen enkele aanraders op:

CHiQ 4K LED TV – Spotgoedkope 4K Smart tv

Het Chinese merk CHiQ is een heel stuk minder gekend dan Philips, Samsung of LG maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Deze Android tv is een onbekender merk bij ons, maar prijs/kwaliteit is het zeker wel een aanrader. CHiQ tv’s zijn in de meeste gevallen dan ook een stuk goedkoper dan zijn concurrenten, maar krijgen nog steeds lyrische reviews.

Meer info en de CHiQ 4K Smart TV kan je hier kopen

LG 4K OLED Smart TV

Volgens veel kenners wordt er gezegd dat de LG-toestellen qua kwaliteit het beste is wat er is in de tv-wereld. Het is en blijft natuurlijk een kwestie van smaak, maar het valt niet te ontkennen dat je sowieso een goede deal doet. Er zijn voor deze geweldige Smart TV schermen van 48, 55, 65 en 77 inch beschikbaar. Dus keuze zat. Momenteel heeft vooral de 48 inch versie een stevige korting.

Meer info en de LG 4K Smart TV kan je hier kopen

Philips 4K Smart TV met Ambilight

Deze Philips is net zoals bovenstaande LG een fantastisch toestel en ook hier is tijdelijk een stevige korting. Naast de fenomenale 4K beelden krijg je bij dit Philips toestel nog een leuke extra.

Met Philips Ambilight krijgen films en games namelijk extra diepte. Muziek krijgt een eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED’s aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer.

Meer info en de Philips 4K Smart TV kan je hier kopen

Samsung 4K Qled Smart TV 

Deze 4K Qled tv van Samsung is echt een geweldige deal. Normaal betaal je voor deze tv bijna 850 euro, maar tijdelijk is deze nu in korting met maar liefst 35%. Een aanzienlijke korting op zo’n groot bedrag tussen.

Het toestel heeft zo’n 1 miljard zichtbare kleuren. De details zijn daardoor ook ontzettend levendig met vier keer de resolutie van een ‘gewone’ Full HD TV. Het scherm is tevens ook behoorlijk groot met maar liefst 55 inch. Indien je overigens echt een gigantische bioscoopervaring wil is er zelfs een knettergek 75 inch formaat beschikbaar.

Meer info en de Samsung 4K Smart TV kan je hier kopen