Dame geef 7 fantastische tips voor mannen die absoluut een ‘dick pic’ willen sturen

Als je het dan toch wil doen, dan doe je het goed

Tijdens wat pikante sexting tussen jou en je vriendin/minnares/scharrel/vrouw kunnen er ook wel eens 18+ plaatjes naar elkaar gestuurd worden. Een selfie van een (half)naakte dame wordt in 9 op de 10 gevallen altijd geapprecieerd, maar de zogenaamde ‘dick pic’ of penisfoto ligt toch altijd wat gevoeliger.

Bij groot mannenmagazine Mens Health lieten ze een sexperte aan het woord die in haar leven al gigantisch veel dick pics heeft ontvangen. Sommige plaatjes waren gewenst terwijl anderen compleet ongewenst waren. Voor de mannen die toch eens graag een foto van hun soldaat willen sturen, kwam ze met 10 tips voor de ultieme ‘dick pic’.

Wees er zeker van dat de ontvanger graag een dick pic van jou wil ontvangen

“Toestemming krijgen is regel nummer 1. Niemand wil een foto van jouw champignon zonder dat ze wisten dat deze er zou aankomen. Het is vulgair en simpelweg heel onaantrekkelijk.”

“Het is geen leuke verrassing. In veel gevallen kunnen vrouwen het zelfs interpreteren als seksuele intimidatie. Als je dus een ‘dick pic’ wil sturen, zorg dan dat je al een tijdje heel pikant en flirterig aan het sturen bent en vraag of ze iets wil zien dat echt 18+ is?”

Zorg dat alles daar beneden er wat netjes en verzorgd uitziet

“We leven niet meer in de jaren ’80 toen een gigantische bos schaamhaar hip was. Zorg dat het daar onder de gordel wat opgeknipt is. Je moet niet alles afscheren, maar mooi getrimd, kan best aantrekkelijk zijn.”

“Er zijn tegenwoordig meer dan genoeg scheermachines die speciaal gemaakt zijn voor je zaakje goed te onderhouden.”

Deze trimmer van ‘Happy Nuts’ is één van de beste en populairste om je schaamhaar mooi en makkelijke te trimmen.

Zorg dat je jouw gezicht niet kan zien in de ‘dick pic’

“Dit is vooral een waarschuwing. Je weet maar nooit wat er met deze foto zal gebeuren en als je jouw gezicht niet toevoegt dan kan je dat heel wat online schaamte besparen. Niemand wil immers dat plots je hele vriendengroep jouw penis en gezicht op één foto ziet.”

Toon meer dan enkel je gezicht

“Je gezicht moet je niet tonen, maar een foto van enkel je penis zonder context daar zitten ook maar weinig vrouwen op te wachten. Toon me een beetje buikspieren, torso of een klein stukje van je kont. Dit helpt om ook te tonen hoe groot je penis eigenlijk echt is.”

“Je kan dan denken dat het een schitterend idee is om een close-up te maken, het kan vooral ook een verkeerd beeld geven. Indien je deze dan live ziet en lang niet zo indrukwekkend was als op de foto dan is het al vaak snel een teleurstelling. Niemand vindt valse reclame immers leuk.”

Speel met verschillende camerahoeken

“Wees was creatief met verschillende camerahoeken. Wij vrouwen willen geteased worden in plaats van alles super expliciet te zien. Wij houden dan ook meer van verleidelijke hoeken dan een veel te dichte close-up op jouw kroonjuwelen.”

Maak geen ‘dick pic’ in je badkamer

“Ten eerste is de verlichting in een badkamer zelden tot nooit romantisch. Daarnaast is er niets zo onaantrekkelijk dan een toilet op de achtergrond te zien.”

Zorg dat je kamer opgeruimd is

“De meeste dick pics die ik toegestuurd krijg zijn gemaakt in de slaapkamer. En dat is op zich perfect. Indien je echter op de achtergrond nog wat vuile kousen ziet of een kamer die vol rommel ligt dan mag je nog een gigantische en prachtige pennis hebben, ik denk dan echter vooral ‘ieuw, ik zou nooit seks willen in dat bed’.

“Geloof mij, even 5 minuten je kamer opruimen is het echt wel waard.”

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments