De AirTurn Masturbator is een ‘verwarmd’ sekspeeltje voor mannen, maar is het de moeite? Wij deden de test (Nu met 56% korting)

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Pabo

Corona en de lockdown(s) hebben ervoor gezorgd dat 2020 het beste jaar ooit was voor seksspeeltjes. Naar verluidt is er afgelopen jaar dubbel zoveel pikante speelgoed verkocht in vergelijking met 2019 en deze trend heeft zich in 2021 ook rustig verdergezet.

Een heerlijk warm 18+ speeltje voor mannen

Wij kregen nu de opportuniteit om de AirTurn 2 masturbator te testen van het Merk Otouch (die tijdens Black Friday week ook met 56% korting te koop is). Zij richten zich uitsluitend op seksspeeltjes voor mannen en zijn daar naar eigen zeggen dan ook experts in. Hun speeltjes worden in vergelijking tot veel andere concurrenten ook aangenaam warm tot een maximale temperatuur van 40 tot zelfs 45 graden. De grote vraag is natuurlijk: voelt dit lekker en is het de moeite?

Een vrijwilliger vinden op onze Clint-redactie om dit apparaat te testen, bleek alweer verdacht makkelijk te gaan. Na het succes van de Oral Masturbator (dé pijpbeurten simulator) die we hebben getest, stond iedereen ook te springen om deze AirTurn masturbator aan een stevige test te onderwerpen.

Toen het pakketje werd bezorgd en we deze AirTurn uit de doos haalde, viel al onmiddellijk op dat dit echt wel een kwalitatief hoogwaardig product is dat bovendien zeer strak is afgewerkt. Er wordt ook nog een zakje bijgeleverd zodat je jouw masturbator na een gezellige solo-avond weer veilig en netjes kan opbergen.

Dieper en veel warmer dan de concurrenten

Wat meteen opvalt is dan deze AirTurn een stuk dieper is dan veel zijn concurrenten. Zo past bijvboorbeeld bij de Oral Masturbator enkel het bovenste stuk van je penis erin, maar bij dit apparaat gaat je hele pretstok er vlotjes in. Dat voelde ook heel prettig, maar de AirTurn zorgt er dan weer voor dat je hele soldaat gestimuleerd wordt en niet enkel de eikel en dat is toch wel fijn meegenomen.

Aangezien de warmte één van de sterkste punten van deze mannelijke masturbator is, moet je wel het apparaat even laten opwarmen voor je eraan begint. Op zich geen probleem. Je kan dit ook doen terwijl je bezig bent, maar wij raden aan om de AirTurn de juiste temperatuur te laten krijgen en ondertussen kan je al rustig een pikant filmpje zoeken om zelf wat in de mood te komen. Dat neemt sowieso toch altijd wat tijd in beslag.

Na een dikke 10 minuten is deze warm genoeg en kan je aan de slag. Je brengt natuurlijk eerst wat glijmiddel aan op jezelf of in het toestel voor de optimale stimulatie. Wat meteen opviel is dat de AirTurn eigenlijk heel strak en comfortabel zit. Het feit dat alles ook echt zeer aangenaam warm is, zorgt echt wel voor een extra dimensie tegenover de concurrenten die altijd ‘koud’ zijn.

Ook volledig waterproof voor pret in de douche

De AirTurn zelf heeft 7 verschillende vibratiestanden. Je schakelt heel makkelijk tussen de verschillende functies met de drukknopjes aan de bovenkant. De zachte siliconen langs de binnenkant zijn dan weer voorzien van ribbels en nopjes die jouw penis optimaal stimuleren. Wij verkiezen de lagere standjes wel want we vonden de hogere standjes net een tikkeltje te heftig. Al is dat ongetwijfeld een kwestie van smaak en voorkeur.

Afhankelijk van hoe heftig je gaat en wat jouw voorkeuren zijn, zal je gegarandeerd na 5 tot 10 minuten klaarkomen. Je kan het natuurlijk ook rekken en wat langer laten duren door te wisselen tussen de verschillende standen. Leuk om te weten is dat de AirTurn ook volledig waterproof is en je dus gewoon ook in de douche kan gebruiken. Scheelt je weer wat opkuiswerk.

Conclusie: een kwaliteitsvolle masturbator dat je een kans moet geven

Zoals je onlangs kon lezen waren wij al zeer te spreken over concurrent Oral Masturbator die we ook nog geregeld gebruiken als leuke afwisseling dus we waren best nieuwsgierig naar deze AirTurn. Het leukste was ongetwijfeld dat dit apparaat ook zeer warm wordt wat ervoor zorgt dat het weer net een tikkeltje beter het echte werk simuleert. Het feit dat de AirTurn zich focust op je gehele pretstok en niet enkel je eikel is een bonus.

Deze AirTurn 2 is dan ook absoluut een heel leuke afwisseling op het standaard handwerk. Jij zet het apparaatje aan en deze doet het werk voor je, wat wil je nog meer vandaag de dag? Deze AirTurn 2 is één van de meer luxe masturbators met veel toeters en bellen en is normaal aan de duurdere kant in vergelijking met veel concurrenten. Al krijg je hier natuurlijk wel veel meer waar voor je geld.

Aangezien deze AirTurn 2 masturbator tijdens deze Black Friday week nu een gigantisch korting heeft, valt eigenlijk het duurdere prijsargument weg en is deze masturbator schitterend als we spreken over puur prijs/kwaliteit.

Meer info en de AirTurn 2 masturbator kan je hier kopen – Nu met Black Friday met maar liefst 56% korting

Met de code FREESHIP krijg je ook nog 5 euro extra korting of gratis verzending