De allereerste bierspa van België doet heel binnenkort zijn deuren open

En het is nog gezond ook

Heb je nog geen plannen voor na deze lockdown? Dan moet je misschien al eens reserveren bij de allereerste Bierspa ooit in België. ‘Bath and Barley’ gaat namelijk open in de loop van mei, als de regering het natuurlijk toelaat tenminste.

De eerste bierspa is te vinden in Brussel

Dit complex in Brussel heeft een behoorlijk uniek concept. Zo wordt hier bier en welness gecombineerd. Bezoekers kunnen een uur ontspannen in een houten jacuzzi die niet enkel gevuld is met water, maar ook met bier, hop en mout. Iets wat je nergens anders dus kan doen in België, maar het zou wel veel gezondheidsvoordelen hebben.

“In bier baden heeft veel voordelen voor de gezondheid. Hop en bier zitten vol voedzame stoffen en vitamines. Het geeft de huid en het haar een natuurlijke glans en zachtheid. En het is ook heel rustgevend.

Terwijl je in jouw jacuzzi ligt, heeft elke bezoeker trouwens ook een persoonlijke kraan zodat je ondertussen ook rustig een pintje zelf kan tappen en natuurlijk drinken. Je hoeft trouwens niet 60 minuten aan één stuk in warm bier te dobberen want in de ruimte zijn er ook een sauna en enkele gezellige zitplaatsen aanwezig.

Met je vrienden dobberen in warm bier

Er zijn trouwens 3 jacuzzi’s aanwezig in de ‘monnik welness ruimte’ waar je met 2 personen in kan. Je kan dus met maximaal 5 andere vrienden gaan dobberen in bier terwijl je een pilsje in je hand hebt. Het water zelf zal zo’n 37 graden warm zijn en zal natuurlijk de nodige bubbels bevatten.

Een sessie voor 2 personen van een uurtje kost je zo’n 119 euro als je een bad deelt. Indien je met 4 personen in 2 baden gaat zitten dan betaal je 189 euro. Met een beetje geluk kan je dus vanaf mei je eerste bierspa-bezoekje boeken in Brussel.

Voor de echte bierliefhebbers: we raden ook eens aan om met dit pakket je eigen bier thuis te brouwen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments