Solden zijn bijna afgelopen: Bol.com smijt met kortingen tot 70% op erotische musthaves, parfums, games, tv’s en nog veel meer

Koopjes tijden

De koopjeswoede van het najaar is achter de rug en dan is het in januari natuurlijk altijd solden-tijd. De laatste elektronica/parfum/seksspeeltjes/… stock moet de deur uit en dan worden er met kortingen tot 65% gesmeten.

Bij webwinkel Bol.com hebben ze ze tijdens de solden gigantisch veel kortingen op een heel uitgebreid en interessant assortiment. Denk aan kortingen op smartphones, tablets, 4K tv’s, robotstofzuigers, games laptops, parfums smartwatches en nog zoveel meer. Wij sommen even op wat beste interessant is:

Kortingen tot 60% op erotische musthaves

Er zijn nog nooit zoveel seksspeeltjes verkocht zoals in 2020. Dit was natuurlijk voornamelijk door corona en de lockdown. Ook erotische spelletjes gingen bijzonder vlot over de toonbank. Tijdens deze solden kan je dus heel wat erotische musthaves met stevige kortingen kopen.

Alle seksspeeltjes en erotische musthaves met korting kan je hier bekijken.

Gigantische kortingen (tot 70%) op parfums

Parfums kosten in winkels meestal behoorlijk wat geld. Voor een populaire, kwalitatieve heren- of damesparfum ben je al snel 50 tot 70 euro kwijt. Het kan echter ook gigantisch veel goedkoper. Op Bol.com heb je momenteel namelijk ruikers voor spotprijzen.

Alle heren en damesparfums met korting kan je hier bekijken.

Laptops met kortingen

Op zoek naar een nieuwe laptop? Dan is het tijdens deze solden misschien wel dé moment om er een nieuwe te kopen. Er staan momenteel zo’n 27 laptops met korting. Onze aanrader is de Asus Vivobook indien je prijs/kwaliteit zoekt.

Alle 27 laptops met korting kan je hier bekijken.

4K Smart tv’s met korting

Bij Bol hebben ze momenteel 18 verschillende soorten 4K Smart tv’s staan die ze de deur uit willen. Al lang op zoek naar een nieuwe tv? Je kan dus even honderden euro’s besparen momenteel. Onze favoriet blijft zonder enige twijfel deze LG OLED 55 inch-tv, maar smaken verschillen natuurlijk.

Alle 18 4K Smart tv’s met korting kan je hier bekijken.

Smartphones en tablets met korting

Tijdens de kerstperiode vliegen elk jaar smartphones en tablets als zoete broodjes over de toonbank. Dat is in 2020 niet anders, welke Belg heeft er tegenwoordig immers geen smartphone en iedereen heeft af en toe een upgrade nodig. Wij zijn trouwens verzot op de spotgoedkope Denver-tablets om Netflix te kijken, maar er is nog veel meer.

Alle 22 smartphones en tablets met korting kan je hier bekijken.

Populaire games met kortingen tot 50%

Aangezien we in een lockdown zitten, is het de ideale moment om wat meer te gamen. Door de coronacrisis werden er nog nooit zoveel games tijdens het eindejaar als nu verkocht. Op Bol.com hebben ze heel wat recente 2020 toppers aan een spotprijs momenteel, onze aanraders: Assassin’s Creed: ValhallaWatch Dogs: LegionYakuza: Like A Dragon en Star Wars: Squadrons.

Alle 50 games met tijdelijk korting tot 60% kan je hier vinden.

Smartwatches met korting

Met een gewone horloge zijn we tegenwoordig niet meer tevreden. Deze moet liefst alle toeters en bellen hebben zodat we ons hele leven met slechts ons horloge kunnen beheren. Onder onze kerstboom lag alvast de prachtige Fossil Collider Hybrid HR Smartwatch, maar er zijn er nog andere natuurlijk.

Alle 45 smartwatches met tijdelijk korting kan je hier vinden.

252 accessoires voor smartwatches met korting kan je hier vinden.

Populaire film en tv serie-boxsets met kortingen

Worden er nog DVD’s en Blu-Ray’s vandaag de dag verkocht in het streaming tijdperk? Absoluut en nog verrassend veel zelfs. Lang niet alles kan je natuurlijk even snel op Netflix kijken. Zo wordt Friends binnenkort weer van Netflix verwijderd en dan is die Blu-Ray special edition box van Friends bijvoorbeeld wel ideaal.

Alle 51 Blu-Ray en DVD-collecties met kortingen tot 60% kan je hier vinden.

Nog meer? Dit zijn de populairste elektronica producten met korting

Deze eindejaar deals duren natuurlijk maar tot het einde van 2020 en dat is dus binnen 2 dagen, daarna is het weer volle pot betalen. Er is echt nog veel dan alles hierboven genoemd. Robotstofzuigers, croquemachines, scheerapparaten, stofzuigers en nog honderden andere dingen.

Hier kan je een volledig overzicht vinden van populaire elektronica producten met kortingen tot 70%

Bron intropic: gorosi – stock.adobe.com
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments