Deze soort seks is de allerbeste seks om terug vuur te krijgen in je relatie

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn

Je hebt eens zin in een stevige sessie met je geliefde of scharrel, maar je wil dat het zeker een vurige en passionele vrijpartij is? Dan zegt een Canadees onderzoek alvast wat je moet doen. Uit een vragenronde bij 2.200 mensen kwam een opvallende conclusie naar voren.

Hotelseks is de allerbeste seks

Zo zou hotelseks volgens dit onderzoek het beste soort seks zijn. Heel wat singles en koppels werden ondervraagd en heel vaak kwam naar boven dat hun meest hitsige sessies plaats vonden in een hotelkamer. Zo zou meer dan de helft van de ondervraagden aangegeven hebben dat hotelseks bijna altijd veel betere seks is dan thuis in de eigen slaapkamer.

Uit de vragenronde kwam naar voren dat mensen ook meer geneigd waren om in een hotelkamer nieuwe standjes te proberen en zich meer actiever voelen op seksueel gebied. De goesting zou in een leuk hotelletje ook een stuk groter zijn.

Kers op de taart is dat een gemiddelde, stomende partij in een hotel ook zo’n 25 tot 50 minuten langer duurt dan seks in eigen huis (met voorspel en naspel wellicht inbegrepen). Een heel stuk langer dan het kwartiertje dat sommige koppels maar doen in hun eigen bed.

Waarom is hotelseks nu zo geweldig?

Seksuologe en relatie-experte Dr. Jess O’Reilly heeft ook een heel goede verklaring voor de conclusie van dit onderzoek. Ze is dan ook niet verwonderd dat hotelseks wonderen kan doen voor een relatie:

“Er zijn geen afleidingen meer en je voelt je vrijer waardoor je vaak meer geluid zal maken dan thuis en dus ook meer zal genieten. De luxe die bij een hotel vaak komt; een groot bed, gedimde lichten, veel zachte kussens, … zijn allemaal zaken die al snel voor een hoger libido zorgen.”

“Er is gewoon minder stress in je omgeving. Er is geen kind of huisdier dat je plots kan lastig vallen en je moet niet denken aan de was die je misschien nog moet doen. Een andere omgeving zoals een hotel kan er dus voor zorgen dat er meer dopamine vrijkomt in je lichaam. Dopamine stimuleert dan weer het gevoel van plezier en tevredenheid.”

Indien je dus opnieuw wat vuur nodig hebt in je relatie weet je alvast wat te doen: gewoon een hotelkamer boeken.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments