Dit goedkope seksspeeltje is de mannelijke versie van het best verkochte ‘pikante speelgoed’ van 2019

Er is zelfs een orgasme garantie

Hoewel vooral de dames geregeld een seksspeeltje aanschaffen, worden mannelijke ‘sex toys’ ook alsmaar populairder. De luchtdruk vibrator voor vrouwen met de naam de ‘Satisfyer Pro 2‘ was voor de dames hét seksspeeltje van 2019. Dit was ook degene die het vlotste over de toonbank ging door de unieke vibraties die zouden aanvoelen als hemelse orale seks.

De mannelijke versie van de winnaar van 2019

Er is nu ook een mannelijk tegenhanger van deze Satisfyer. Maak namelijk kennis met de ‘Vibrerende Satisfyer Men Masturbator’. Deze masturbator werkt op een gelijkaardige manier zoals de vrouwelijke tegenganger. Met 14 vibratieprogramma’s zou het bovenste, gevoelige deel van je penis genieten van een zalig avontuur.

Met een keuze uit verschillende intensiteiten en 8 warme ritmes zouden de ritmische programma’s het gevoel geven dat je doet denken aan tintelende orale seks. Ook heel wat lyrische reviews zijn er van het apparaat te vinden en één klant omschrijft het best goed:

Voor mannen is er niet veel op de markt, maar dit is echt wel het beste wat ik ooit geprobeerd heb. Je kan niet zo diep (een 9tal cm, maar dieper is niet nodig, de vibraties aan je eikel zijn sterk genoeg) dan zuigt hij als het ware zichzelf vast en dat voelt heerlijk. Echt een aanrader om te gebruiken terwijl je porno kijkt.

Meer info en de Satisfyer Men Vibration kan je hier kopen (Nu tijdelijk met 41% korting)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments