Op zoek naar een heerlijke ‘eau de toilette’? Dit zijn volgens vrouwen de lekkerste herenparfums

Wat vinden de dames lekker?

Met enkel alleen al een goede geur zou je heel ver komen in het verleiden van het andere geslacht. Weinig mannen gebruiken echter ook daadwerkelijk zeer geregeld een mannenparfum. Tijd om daar misschien vandaag eens verandering in te brengen.

Als mannen hebben wij een voorkeur, maar wat ruiken de dames nu het liefste bij ons heren? Een vraag waar we nu een antwoord op weten. Steekproefgewijs vroeg een grote vrouwenwebsite aan hun lezeressen welk geurtje zij nu eigenlijk verkiezen bij een man. Misschien niet al te verrassend verkiest de gemiddelde dame toch een andere geur dan de gemiddelde man.

Duizenden vrouwen gaven hun mening en hieronder zie je de resultaten. De geuren zijn zoals je kan zien behoorlijk uiteenlopend. Zo staat een Hugo Boss bijvoorbeeld, die bij veel mannen altijd op nummer 1 staat, bij de dames op pas op de vijfde plek:

1. Escentric Molecules Escentric 01 – Eau de Toilet

Deze Escentric Molecules is de grote winnaar en tegelijkertijd ook best een heel interessante parfum. Deze is namelijk ‘unisex’ en kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. De zoete, fluweelzachte houtnoot geur zou bij veel dames heel sterk in de smaak vallen.

Je kan Escentric Molecules Escentric 01 hier kopenNu met 46% korting

2. Jean Paul Gaultier Le Male – Eau de Toilette

Volgens de dames is deze Jean Paul Gaultier een waanzinnig mannengeurtje. De geur zou volgens veel vrouwen heel sexy ruiken en tegelijkertijd ook doen denken aan een klassieke man.

Je kan Jean Paul Gaultier Le Male hier kopen – Nu met 31% korting

3. Chanel Eau de toilette Bleu de Chanel

Deze Chanel is één van de bekendste parfums (en is zeker niet goedkoop). Omdat de parfum net zo zacht en tegelijkertijd heel fris is, zou deze zeer goed in smaak vallen bij het vrouwelijke geslacht.

Je kan Chanel – Bleu de Chanel hier kopen

4. Dolce & Gabbana – The One Grey Intense 

Je kan Dolce & Gabbana – The One Grey hier kopenNu met 31% korting

5. Hugo Boss Bottled – Eau de Toilette

Hugo Boss is zonder enige twijfel de populairste parfum bij mannen. Ook bij de dames valt hij best in de smaak. Deze Hugo Boss Bottled is vooral een heel mannelijke en energieke geur en dat is natuurlijk exact wat sommige vrouwen willen ruiken bij een man.

Je kan Hugo Boss Bottled hier kopen – Nu met 61% korting

6. Paco Rabanne 1 Million 100 ml – Eau de Toilette 

Je kan Paco Rabanne 1 Million hier kopen – Nu met 42% korting

7. Guess Seductive – Herenparfum

Je kan Guess Seductive Homme hier kopen – Nu met 74% korting

8. Davidoff Cool Water – Eau de Toilette

Je kan Davidoff Cool Water hier kopen Nu met 66% korting

Mannen- en vrouwenparfums met kortingen tot 73% op Bol.com

Indien je overigens geen boodschap hebt aan wat vrouwen lekker vinden ruiken, maar je vooral iets wil dat je zelf lekker vindt ruiken dan moet je zeker eens een kijkje nemen op Bol.com. Daar staan momenteel tientallen parfums in korting. Een stuk goedkoper in vergelijking met de dure parfums in je lokale winkel:

Hier vind je de populairste heren- en vrouwenparfums met kortingen tot 73%

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments