Op zoek naar een heerlijke ‘eau de toilette’? Dit zijn volgens vrouwen de lekkerste herenparfums

Wat vinden de dames lekker?

Met enkel alleen al een goede geur zou je heel ver komen in het verleiden van het andere geslacht. Weinig mannen gebruiken echter ook daadwerkelijk zeer geregeld een mannenparfum. Tijd om daar misschien vandaag eens verandering in te brengen.

Als mannen hebben wij een voorkeur, maar wat ruiken de dames nu het liefste bij ons heren? Een vraag waar we nu een antwoord op weten. Steekproefgewijs vroeg een grote vrouwenwebsite aan hun lezeressen welk geurtje zij nu eigenlijk verkiezen bij een man. Misschien niet al te verrassend verkiest de gemiddelde dame toch een andere geur dan de gemiddelde man.

Duizenden vrouwen gaven hun mening en hieronder zie je de resultaten. De geuren zijn zoals je kan zien behoorlijk uiteenlopend. Zo staat een Hugo Boss bijvoorbeeld, die bij veel mannen altijd op nummer 1 staat, bij de dames op pas op de vijfde plek. Het is trouwens de moment om nog eens een nieuw reukje aan te schaffen want het zijn solden. Hieronder in ieder geval de top 8 volgens dames:

1. Escentric Molecules Escentric 01 – Eau de Toilet

Deze Escentric Molecules is de grote winnaar en tegelijkertijd ook best een heel interessante parfum. Deze is namelijk ‘unisex’ en kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. De zoete, fluweelzachte houtnoot geur zou bij veel dames heel sterk in de smaak vallen.

Meer info en Escentric Molecules Escentric 01 kan je hier kopenNu met 49% korting

2. Jean Paul Gaultier Le Male – Eau de Toilette

Volgens de dames is deze Jean Paul Gaultier een waanzinnig mannengeurtje. De geur zou volgens veel vrouwen heel sexy ruiken en tegelijkertijd ook doen denken aan een klassieke man.

Meer info en Jean Paul Gaultier Le Male kan je hier kopen – Nu met 13% korting

3. Chanel Eau de toilette Bleu de Chanel

Deze Chanel is één van de bekendste parfums (en is zeker niet goedkoop). Omdat de parfum net zo zacht en tegelijkertijd heel fris is, zou deze zeer goed in smaak vallen bij het vrouwelijke geslacht.

Meer info en Chanel – Bleu de Chanel kan je hier kopen

4. Dolce & Gabbana – The One Grey Intense 

Je kan Dolce & Gabbana – The One Grey hier kopenBijna uitverkocht

5. Hugo Boss Bottled – Eau de Toilette

Hugo Boss is zonder enige twijfel de populairste parfum bij mannen. Ook bij de dames valt hij best in de smaak. Deze Hugo Boss Bottled is vooral een heel mannelijke en energieke geur en dat is natuurlijk exact wat sommige vrouwen willen ruiken bij een man.

Meer info en Hugo Boss Bottled kan je hier kopen – Nu met 23% korting

6. Paco Rabanne 1 Million 100 ml – Eau de Toilette 

Meer info en Paco Rabanne 1 Million kan je hier kopen

7. Guess Seductive – Herenparfum

Meer info en Guess Seductive Homme kan je hier kopen – Nu met 64% korting

8. Davidoff Cool Water – Eau de Toilette

Meer info en Davidoff Cool Water kan je hier kopen Nu met stevige korting

Mannen- en vrouwenparfums tijdens solden met kortingen tot 60% op Bol.com

Indien je overigens geen boodschap hebt aan wat vrouwen lekker vinden ruiken, maar je vooral iets wil dat je zelf lekker vindt ruiken dan moet je zeker eens een kijkje nemen op Bol.com. Daar staan momenteel tientallen parfums in korting vanwege de solden. Eigenlijk een heel stuk goedkoper in vergelijking met de dure parfums in je lokale winkel:

Hier vind je de populairste heren- en vrouwenparfums met kortingen tot 73%

Leave a Reply

Your email address will not be published.