Duitsers willen de grootste hebben

Duitsers hebben blijkbaar behoefte aan grote dingen. Grote auto’s, een groot land, een groot Rijk en nu ook een grotere penis. Steeds meer Duitse mannen gaan langs de plastische chirurg om hun geslachtsorgaan te laten vergroten. Dit komt volgens artsen door de trend van het scheren van de schaamstreek.De voorzitter van de Duitse vereniging van […]

Duitsers hebben blijkbaar behoefte aan grote dingen. Grote auto’s, een groot land, een groot Rijk en nu ook een grotere penis. Steeds meer Duitse mannen gaan langs de plastische chirurg om hun geslachtsorgaan te laten vergroten. Dit komt volgens artsen door de trend van het scheren van de schaamstreek.De voorzitter van de Duitse vereniging van plastische chirurgen Sven von Saldern zegt dat deze ingreep op de zevende plaats komt van esthetische operaties bij Duitse mannen. De artsen zijn erg verbaasd over de cijfers, omdat het om een puur esthetische ingreep gaat, de penis gaat er niet beter door functioneren. Von Saldern: “Op dit soort ingrepen rust nog steeds een groot taboe. Mannen hebben vaak hoge verwachtingen, het resultaat kan dan soms ook erg teleurstellend zijn.” 

Bij een penisvergroting snijdt de arts het bindweefsel van de penis aan het schaambot door, dat meldt nu.nl. Vervolgens spuit hij siliconen in het geslachtsorgaan of de teelbalzak om meer volume te creëren. Het risico op complicaties is erg groot, het kan leiden tot impotentie en zenuwbeschadiging. Volgens artsen doen mannen dit nu vaker doordat ze ook meer hun schaamstreek scheren. Hun geslachtsorgaan is hierdoor zichtbaarder, waardoor ze zich hier meer bewust van worden. Toch maar liefst ne kleine plezante dan ne grote die niets meer kan. (JD)

Leave a Reply

Your email address will not be published.