Een ‘ballentrimmer’ om die bos schaamhaar te lijf te gaan, is dat nu de moeite? Wij hebben het getest

Gerealiseerd in nauwe samenwerking met Happy Nuts

Je hebt ongetwijfeld al wel eens een reclame op Facebook, YouTube of Instagram zien voorbij komen voor zogenaamde ballentrimmers. Je hebt er misschien zelfs even over nagedacht om dat eens te proberen, maar uiteindelijk toch niet gedaan. Wij waren nu wel nieuwsgierig of zo een ballentrimmer nu echt een aanrader is en namen de proef op de som met de ‘Happy Nuts’ trimmer.

Veel handiger dan een scheermes of een traditioneel scheermachine

Dit handige scheermachine is speciaal gemaakt voor je ballen en je schaamhaar te scheren of te trimmen. Geen apparaatje dus om je baard mee aan te pakken, maar eigenlijk uitsluitend voor alles onder de gordel. Ondergetekende koos er vroeger altijd voor om een scheermes te gebruiken, maar als je niet per se alles kaal wil, is dat verre van ideaal. En je kroonjuwelen en alles daarboven scheren met een scheermachine die je eigenlijk gebruikt voor je baard is ook absoluut niet handig.

Toen onze Happy Nuts doos werd geleverd, zat deze in een prachtige doos. De trimmer zelf is een klein, maar glad apparaatje dat goed in de hand ligt. Daarnaast zijn er ook nog twee kopstukken aanwezig zodat je jouw schaamhaar netjes kan houden zonder dat je alles moet afscheren. Er wordt ook een handig zakje bijgeleverd om alles op te bergen en zelf een instructie-kaartje met hoe je alles moet aanpakken

Volledig waterbestendig dus je ballen trimmen onder de douche

Deze Happy Nuts is trouwens volledig waterbestendig en dat is best belangrijk. Je wil je noten immers het liefste scheren onder de douche zodat al het haar ook onmiddellijk kan wegspoelen. Iets wat al absoluut niet kan met elk scheermachine. Even je ballen gaan scheren boven de lavabo is niet enkel een raar zicht als er plots iemand binnenstapt, maar is achteraf ook een gigantische opkuis. Dat probleem heb je dus al niet met de Happy Nuts. Kers op de taart is dat het apparaat trouwens ook muisstil is.

Het apparaatje zelf gebruiken, gaat trouwens ontzettend vlot. Voor de haren op je kroonjuwelen die er volledig af mogen, hou je gewoon je huid strak en dan scheer je alles er snel en netjes af. Je bent en blijft natuurlijk wel met een automatisch scheermes bezig dus je moet er ook niet gaan inhakken als een beul, maar als je gewoon rustig te werk gaat dan werkt deze Happy Nuts echt perfect. Wij waren alvast heel tevreden over het resultaat.

Je hoeft je dan ook geen zorgen meer te maken dat je jezelf misschien gaat openhalen tijdens het bijwerken van je schaamstreek. En last van jeukende ballen zal je na een stevige, maar snelle beurt met deze Happy Nuts ook niet meer hebben.

Voor het schaamhaar zelf, kozen we voor het kleinste kopstuk en dat scheerde ook ontzettend vlot. Ik heb het persoonlijk liever proper getrimd dan volledig kaal (en de vriendin ook) en daar is een apparaat zoals dit duidelijk ideaal voor. Na amper enkele minuten was mijn gehele zaakje weer heel netjes en ik kreeg dezelfde avond nog zowel woordelijke als fysieke complimenten van mijn enthousiaste vriendin in de slaapkamer.

Conclusie: een must-have voor elke man

Nu we de Happy Nuts reeds twee keer hebben gebruikt, kunnen we zeggen dat zo’n ballentrimmer zoals dit eigenlijk een must-have is voor elke man. Net zoals je scheermessen of een scheermachine voor je baard in huis hebt, is het heus niet zo gek om ook iets apart te hebben voor je ballen en schaamhaar daar beneden. Het is overigens waterdicht en heel snel te gebruiken onder de douche. Gewoon om de paar weken eens enkele minuten wat bijwerken en je pretstok en kroonjuwelen zien er weer schitterend uit.

We vinden zo’n Happy Nuts trimmer trouwens niet enkel een aanrader voor elke man, maar je vriendin/vrouw/minnares is er gegarandeerd ook dolgelukkig mee. We hebben geen officieel onderzoek gedaan, maar we zijn er vrij zeker van dat 9 op de 10 dames anno 2021 liever alles getrimd heeft dan zo’n weelderige bos. Als man vind je het immers toch ook aantrekkelijker wanneer een vrouw tussen haar benen alles netjes houdt? Je weet dus wat je te doen staat.

Meer info en het Happy Nuts scheermachine voor je kroonjuwelen kan je hier kopen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments