Een pikant ‘koppelspeeltje’ in de slaapkamer, is dat de moeite? Wij deden de test (Nu met 40% korting)

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Pabo

De laatste maanden krijgen we geregeld de opportuniteit om seksspeeltjes te testen op de redactie. Nee, we testen ze niet gezellig samen tussen de redactiemuren, maar nemen ze mee naar huis om onszelf van een pleziertje te voorzien of onze vriendin/vrouw/minnares te laten genieten. Deze keer geen solo-speeltje, maar eentje om samen met je partner te gebruiken: maak kennis met de Satisfyer Double Joy koppel vibrator. Vooral mijn vriendin bleek achteraf razend enthousiast en hij is momenteel ook in megakorting te verkrijgen.

Goedkoop, maar heel goede kwaliteit

Een stevige naam dus en we hadden al wat lyrische reviews gelezen voor we gingen testen dus de verwachtingen waren zeker wel hooggespannen. Ik moest vrouwlief nog wel even warm maken, maar als ik liet zien hoe hard dit speeltje trilde, was ze plots enthousiaster dan wanneer ik gewone seks voorstel. Het feit dat deze Satisyfer Double Joy zo goedkoop is, is natuurlijk enkel maar een bonus.

Deze Double Joy vibrator is C-vormig en het onderste deel moet ingebracht worden in de vagina. De siliconen van het pikante speeltje zijn ontzettend flexibel waardoor het voor haar ook altijd nog prettig aanvoelt. Al wordt wel aangeraden om een beetje glijmiddel op basis van water te gebruiken.

Dit onderste deel moet haar G-spot stimuleren, maar ook het bovenste deel trilt nog waardoor ook haar clitoris gestimuleerd wordt en voor mijn vriendin is dat stukje dan ook veruit het belangrijkste. Er is ook een afstandsbediening bijgeleverd waardoor ik dus kon bepalen hoe hard de trillingen waren en in welk tempo. Er is zelfs een speciale app voorzien voor moest je geen zin hebben om de gewone afstandsbediening te gebruiken.

‘Mijn vriendin was al volop aan het genieten en dan kwam ik er nog bij’

Aan de genotskreuntjes van mijn vriendin te horen was deze Satisfyer Double Joy vibrator al snel volledig goedgekeurd, maar het gaat hier natuurlijk om een ‘koppelvibrator’. Het speeltje is zo gemaakt dat jouw pretstok nog onder het onderste deel van deze vibrator mee in de vagina kan schuiven. Aangezien mijn vriendin al volop aan het genieten was, kon ik er al bij al nog redelijk vlot bij. Weliswaar wel in combinatie met wat extra glijmiddel.

De trillingen van het onderste deel voelde op dat moment ook ontzettende prettig aan bij mijn soldaat. Ik kon persoonlijk vooral genieten van de iets rustigere en gemiddelde standjes. Dit in combinatie met rustig op en neer gaan, was dus eigenlijk volop pret voor ons beide. Aangezien het allemaal wel nu redelijk ‘vol zat’ in haar vagina prefereerde mijn vriendin het wel wat rustiger dan echt snel te gaan pompen.

Het speeltje zelf zit eigenlijk voor beide best nog wel aangenaam en omdat deze zo buigbaar en flexibel is, blijft deze ook de hele tijd goed zitten. Mijn vriendin vond de test alvast fenomenaal en ondanks dat ze iemand is die eigenlijk heel moeilijk klaarkomt, lukte het haar weliswaar redelijk goed met deze Satisfyer Double Joy Vibrator. Ook de combinatie van mij in haar in combinatie met een vibrator die je niet constant moet vasthouden, was voor haar blijkbaar ook erg opwindend.

Conclusie: goedkoop en een geweldig speeltje om als koppel te gebruiken

Erop terugkijkend heb ik er absoluut genoten van de extra trillingen tijdens de seks. Al hoeven we er niet flauw over te doen dat dit speeltje vooral voor de vrouw een heel prettig extraatje is door de dubbele stimulatie. En daar is natuurlijk niets mis mee. Je vriendin zo zien genieten, is ook ontzettend geil en zorgde ervoor dat ik zelf ook heel vlotjes aan mijn hoogtepunt ben geraakt met dit seksspeeltje.

Kers op de taart van dit speeltjes is dat je het niet per se hoeft te gebruiken enkel maar tijdens de penetratie. Het is ook gewoon heel leuk om je vriendin te zien genieten terwijl jij met de afstandbediening speelt en bepaalt hoe stevig de trillingen zijn en in welk tempo. In theorie kan ze dit speeltje ook perfect inbrengen in zichzelf terwijl jullie op stap gaan en zo buitenhuis gebruiken. Mijn vriendin was zo enthousiast dat ze nu zelfs mopjes maakt dat ze liefst geen seks meer wil zonder deze Satisfyer Double Joy.

Ze heeft deze Satisyfer trouwens ook één keer gebruikt om mij af te trekken (in combinatie met veel glijmiddel) en dat voelde eigenlijk echt geweldig aan. Ik kan dus wel zeggen dat wij absoluut hebben genoten van deze Satisfyer Double Joy koppel vibrator. Voor de kwaliteit dat je krijgt, is het trouwens ook verrassend goedkoop nu dat het apparaat een stevige korting van 40% heeft en je moet het eigenlijk gewoon eens echt geprobeerd hebben. Samengevat: een dikke aanrader voor koppels (of vrouwen alleen) en een speeltje dat we nog vaak uit onze schuif zullen halen.

Meer info en de Satisfyer Double Joy koppel vibrator kan je hier kopen – Nu tijdelijk met 40% korting

Leave a Reply

Your email address will not be published.