Meest exclusieve seksclub op deze planeet doet deuren terug open en daar gaat het héél spectaculair aan toe

Uniek en peperduur

SNCTM zal niet bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar het is toch behoorlijk bekend. Zo is dit de meest exclusieve seksclub op deze planeet. Je kan lid worden door maar liefst 20.000 dollar per jaar te betalen of 1 miljoen dollar voor een levenslang lidmaatschap met nog heel wat andere voordelen. Net zoals elke andere parenclub, stripclub of andere erotische clubs zijn ze lange tijd gesloten geweest.

Een erotische avond vol decadentie

SNCTM kondigde echter groots aan dat ze opnieuw de deuren zullen openen, 15 mei om exact te zijn en je bent welkom zonder mondmasker. Al moet je wel een ander masker dragen want het is een ‘maskerade’: “15 mei maken we onze comeback in New York met een ongeziene avond vol decadentie. Deze nacht zal onvergetelijk zijn.”

“Leden die aanwezig zijn op onze maskerade zullen de eerste ooit zijn die onze waanzinnige, nieuwe penthouse zien. Binnen de muren wacht jou oneindig plezier en zullen we er alles aan doen om je diepste verlangens te laten uitkomen. Terwijl leden een masker dragen zijn ze volledig vrij om te observeren of deel te nemen om ons nieuwe huis te dopen. Nip uit de kelk van sensueel genot en geef je over aan een avond van erotische decadentie.”

Indien je nu al denkt om op 15 mei naar New York te gaan, moeten we je toch teleurstellen. Je komt namelijk niet zomaar binnen. Zo is het een heel proces voor je wordt aanvaard. Zo moet je als potentieel nieuw lid naaktfoto’s van jezelf opsturen en moet je ook een brief schrijven waar je al jouw fantasieën omschrijft. Last but not least moet je onthullen wie je reeds kent bij de club en moet je vertellen waarom jij denkt een meerwaarde te zijn.

Naar verluidt zouden er heel wat Hollywood-sterren lid zijn van de meest decadente seksclub op deze planeet. Bekendheden zoals Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Brad Pitt, Connor Cruise (zoon van Tom Cruise) Justin Theroux en nog gigantisch veel andere bekendheden.

Wat mag je nu exact verwachten in deze exclusieve seksclub?

Je vraagt je nu natuurlijk af hoe het daar net aan toe gaat. Dat weten we via een redacteur van het beroemde Mens Health magazine. Hij mocht zo’n exclusief event in 2019 eens bijwonen en wat hij daar zag was ongelofelijk en hallucinant tegelijkertijd. Hij mocht niet vertellen welke celebs daar aanwezig waren, maar mocht wel over zijn ervaringen vertellen:

“Toen ik arriveerde, werd ik begroet door twee topless dames die een zorro-masker op hadden. De aanwezige mannen droegen een smoking en alle vrouwen liepen rond in lingerie en zagen er zonder enige uitzondering allemaal fantastisch uit.”

De heren die aanwezig waren, zijn meestal mannen met veel geld en een eigen, succesvolle zaak of ze zijn gewoon beroemd. De redacteur in kwestie sprak ook met zo’n 20 vrouwen op het feestje en hun beroep was redelijk divers. 8 van hen waren blijkbaar model of actrice, één van hen was een vastgoed makelaarster, een andere dame was huisvrouw en had kinderen, drie waren nog studenten en de overige vrouwen zeiden dat ze ‘veel dingen deden’.

Een live sekstape met celebs

Wanneer het feestje echt op gang kwam, was de redacteur behoorlijk van zijn melk op een positieve manier. Hij omschreef zijn ervaring als een celebrity sex tape waar hij live naar mocht kijken. Alles wat je maar kon bedenken, gebeurde ook daadwerkelijk:

“Het feestje begon pas echt toen een poedelnaakte vrouw op haar handen en knieën ging zitten. Aanwezigen begonnen haar te gebruiken als een menselijk rek en zetten onder andere hun glazen met dure whiskey op haar naakte kont. Een man met een zwarte cape en masker begon plots ook seks te hebben met een vrouw terwijl iedereen rustig toe keek terwijl ze van hun champagne dronken.”

This image has an empty alt attribute; its file name is snc-800x500.jpeg

“Achter mij zag ik een man zijn rits opendoen en hij kreeg vervolgens een pijpbeurt van een knappe vrouw die minstens 25 jaar jonger is. Naast hen liggen plots twee vrouwen die elkaar oraal aan het plezieren zijn voor een haardvuur.”

“Wanneer ik naar boven ging, waren er verschillende kamers waar mensen met elkaar een orgie hadden. Terwijl in binnen keek in één ‘speelkamer’ zie ik zowaar een heel bekend gezicht. Eén van mijn favoriete Britse rocksterren, die ik niet bij naam mag noemen, die een vrouw anaal aan het penetreren is. Wanneer ik oogcontact met hem maak, krijg ik zelfs een duimpje omhoog van hem terwijl hij bezig is.”

“Tussen enkele zetels zie ik een dame, die ook bij de laatste Oscars aanwezig was, een pijpbeurt geven aan twee mannen tegelijkertijd. Daarnaast zie ik hoe twee getrouwde koppeltjes van partner hebben geruild en seks naast elkaar hebben. De kamer zag eruit als een Oscar after party en een pornoset tegelijkertijd.”

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments