Geniet van zonnige lentedagen in je eigen tuin met één van deze 4 opblaasbare jacuzzi’s

Een jacuzzi hoeft helemaal niet duur te zijn

Vandaag is de lente officieel gestart. Hoewel we terug al wat meer zonnige dagen krijgen, is het zeker nog niet ontzettend warm. Het is misschien wel de ideale opportuniteit om een jaccuzi aan te schaffen. Er is immers niet veel heerlijker om in een zalig hete jacuzzi te zitten, zelfs als het buiten nog wat fris is.

Een goede jacuzzi moet helemaal niet peperduur zijn

Niemand zal er over discussiëren dat een jacuzzi een gelukzaligheid kan zijn, maar voor een ingebouwde jacuzzi ben je al snel tussen de 5.000 en 10.000 euro kwijt. Het kan echter een stuk goedkoper: maak kennis met de opblaasbare jacuzzi’s.

Deze jacuzzi’s werken eigenlijk net zo goed als de ‘echte’ versies. Allemaal hebben ze een massagefunctie met bubbels en je kan genieten van watertemperaturen oplopend tot 40°C. Daarnaast zijn ze van veel betere kwaliteit dan je zou durven denken. Wij zochten nu de vier beste eruit die prijs/kwaliteit de beste aankoop zijn.

Lees verder onder de foto

De Lay-Z-Spa ‘Tahiti Airjet’ – Opblaasbare jacuzzi met 7 ledstrip kleuren

Met de Lay-Z-Spa ‘Tahiti Airjet’ krijg je echt wellnessplezier en je kan het zelfs nog extra gezellig maken. Deze zelfopblazende jacuzzi heeft een diameter van 180 cm en een hoogte van 66 cm en is gemaakt van zeer robuust TriTech-materiaal.

Niet enkel de 81 AirJets massagejets maken deze jacuzzi een must-have. Lucht- en waterdruk zijn verrijkt met zuurstof en masseren zo iedereen gelijkmatig in het zwembad. In tegenstelling tot ‘gewon’ whirlpools schakelt de verwarmingsfunctie niet uit tijdens de massage. Kers op de taart zijn de geïntegreerde led-lichtstrips, die het water in zeven verschillende kleuren kunnen veranderen en dat ziet er werkelijk fantastisch uit.

Meer info en de Lay-Z-Spa ‘Bali Airjet jacuzzi kan je hier kopen.

MSPA – Opblaasbare jacuzzi

Deze MSPA Jacuzzi is verdomd gemakkelijk op te zetten. Het is ook één van de goedkoopste opblaasbare jacuzzi’s die je zal vinden op de markt, maar biedt tegelijkertijd ook nog heel wat kwaliteit. Er is plaats voor maximaal 4 personen.

Persoonlijk zijn wij naar uiterlijk toe iets meer fan van de rondere jacuzzi dan deze MSPA Jacuzzi die een iets meer vierkante look heeft, maar dat is natuurlijk kwestie van smaak. Je doet in ieder geval sowieso prijs/kwaliteit een goeie deal.

Meer info en de MSPA opblaasbare jacuzzi kan je hier kopenNu tijdelijk met 100 euro korting

De Lay-Z-spa ‘Palm Spring’ – Opblaasbare jacuzzi

De Lay-Z-spa jacuzzi biedt ontspanning in luxe, en heeft plaats voor 4 volwassenen. Deze PureSpa heeft een massagefunctie met bubbels en door de warmtefunctie heeft het uitstekende warmte-isolerende eigenschappen om het water warm te houden. Je kan genieten van watertemperaturen oplopend tot 40°C.

Door de sterke Fiber-Tech Technologie (polyestervezel constructie) moet je ook geen bang hebben voor slijtage. Een lange levensduur is gegarandeerd. De jacuzzi wordt overigens ook geleverd met een afdekzeil, filterpomp, grondzeil en filtercartridge. Kortom alles wat je nodig hebt.

Meer info en de Lay-Z Palm Springs jacuzzi kan je hier kopen.

Intex Pure Spa Bubble – Greywood jacuzzi, maar voor 6 personen!

Dit is de grotere versie van de vorige modellen. Hier kan je met maar liefst 6 personen in zitten. De ultieme opblaasbare jacuzzi eigenlijk. Met een diameter van 216 centimeter is het de grootste jacuzzi die je zal vinden. De luxe houtlook maakt deze eigenlijk ook ontzettend populair

Natuurlijk ook degene die het meeste kost, maar nog steeds een verwaarloosbaar bedrag in vergelijk met een ‘echte’ jacuzzi. Met daarnaast 140/170 bubbeljets die het water verwarmen, ga je deze jacuzzi wellicht niet echt snel beu worden. Ideaal als je regelmatig gezelschap hebt of gewoon veel plaats wil.

Meer info en de Intex Greywood jacuzzi voor 6 personen kan je hier kopen.

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
ikke
10 dagen geleden

waren voor corona aan 499 ! nu veel hoger ! raar hé