Getest: deze natuurlijke 'lustopwekker' belooft je urenlang knettergeil te maken LIFESTYLE
Getest: deze natuurlijke 'lustopwekker' belooft je urenlang knettergeil te maken
LIFESTYLE

Getest: deze natuurlijke 'lustopwekker' belooft je urenlang knettergeil te maken

Ken je Mr & Mrs Stiff al? Blijkbaar de hit van het moment op de markt voor je libido te boosten en passionele nachten te beleven. Nee, in dit drankje zit geen chemische rommel zoals in viagra of MDMA, maar zowaar 100% natuurlijk (en dus geen bijwerkingen). Het heeft dan ook nog eens gemiddeld 4,5 sterren van mensen op het internet. Ja, dat moest ik natuurlijk eens proberen.

Mr. Stiff belooft heel wat fascinerende dingen: "Warme tintelingen, een stevigere en langere erectie, een grotere bloedtoevoer naar de intieme delen, een veel hoger libido en dus veel meer zin waardoor de sekspartijen een stuk passioneler en beter zijn." Heel mooie beloftes dus, maar de regering belooft ook altijd dat we minder belastingen moeten betalen. Eerst testen dan geloven dus.

Een Mr(s). Stiff libido 'shot of capsule

Mr. Stiff heb je in twee vormen. Aan de ene kant een capsule die je gewoon moet inslikken en vooral voor mannen is. Aan de andere kant een drankje van 25ml, die zowel voor mannen als vrouwen is en heel toepasselijk voor de dames Mrs. Stiff heet. Het drankje had een honing-achtige smaak. Niet even lekker als een Pornstar Martini-cocktail, maar het viel best wel mee.

Na het drinken kondigde ik mijn vriend alvast aan dat ik nu wel hoopte dat dit heel pikante en spannende resultaten zou opleveren in de slaapkamer. In de gedachten van mijn vriend werd ik straks urenlang knettergeil en zou ik hem de kleren van het lijf scheuren. Ik was wel een beetje realistischer maar ik liet hem nog even in de waan.

Getest: deze natuurlijke 'lustopwekker' belooft je urenlang knettergeil te maken

In afwachting of het drankje zijn ding zou doen, keek ik met mijn vriend nog even naar de Netflix-film 365 Days. Na een klein uurtje begon ik het wel heel opvallend warm te krijgen op een positieve manier en dat was niet door de matige seksscènes in de serie. Ik had het plots heerlijk warm zowel aan mijn hoofd als onder de gordel. Mijn vriend had ook plots een duidelijk grote 'seksblos' op zijn nek en begon wel al heel stevig te friemelen aan mijn lichaam. Ik beval hem verleidelijk aan om naar boven te gaan.

Heerlijke 'hoogtepunten'

In de slaapkamer zat ik echt in een soort roes. Even geen zorgen en enkel dit opwindende moment. Ik had het lekker warm, de zin was heel groot en elke aanraking van mijn vriend voelde echt een stuk intenser aan. Mijn clit leek wel te schreeuwen om aandacht. Ik dacht nog even aan een placebo-effect, maar dit voelde gewoon echt heel fijn. Aan de andere kant van de matras was Mr. Stiff duidelijk ook zijn ding aan het doen. Want de 'soldaat' van mijn vriend stond in wel heel stevige glorie voor mijn hoofd te kloppen.

Hij had er duidelijk zin in en vloog er heerlijk passioneel in alsof hij al drie maand op zijn kin had moeten kloppen. Wat volgde was wel een heel passioneel uurtje zoals in het begin van onze relatie, gewoon omdat de 'zin' zo groot was. Mijn vriend kon zelfs al een tweede keer presteren na amper een pauze van 5 minuten. Dat had ik hem al in jaren niet meer weten doen.

Ook mijn orgasme was nog eens een heerlijk giller die makkelijk tien seconden duurde. Was het nu puur door Mr. en Mrs. Stiff of gewoon omdat de anticipatie zo groot was? Wellicht een beetje van beide, maar ik klaag in ieder geval niet. De ochtend daarop leek het drankje nog steeds zijn ding te doen en deden we onze derde waanzinnige sessie in amper 8 uurtjes.

jdjd
Wat zit erin?

Mr. Stiff is dus 100% natuurlijk en als je de ingrediënten opzoekt (wat ik ook even heb gedaan) zijn het inderdaad allemaal natuurlijk kruiden die gekend zijn om het libido te verhogen. Maar alles is dus deze keer in één gigantische libido-cocktail geduwd:

  • Japanse Kamperfolie: Stimuleert het libido
  • Ginseng: Verhoogt de bloedcirculatie
  • Schisandra:  Stimuleert het seksuele uithoudingsvermogen
  • Helmkruid:  Optimaliseert de vitaliteit en het libido
  • Rhodiola: Verbetering van seksuele functie en sportprestatie
  • Cordyceps: Stimuleert het libido en de gezondheid van het hart
Conclusie:

Mr. Stiff deed eigenlijk alles wat het beloofde bij mezelf en mijn vriend. De zin was daadwerkelijk een stuk groter, had het heel fijn warm, ik was gevoeliger voor aanrakingen en mijn vriend zijn erectie was behoorlijk impressionant (en hij kon meerdere keren). Of het bij iedereen even goed werkt, is natuurlijk een kwestie van testen. Maar van ons krijgen de vosjes alvast 5 sterren en dat het echt kan werken zo'n lustopwekker, is voor ons alvast bewezen.

Meer info en een doosje met 3 Mrs. Stiff 'lustopwekkers' kan je hier kopen

VOOR DE MANNEN: is er het Mr. Stiff libido Try Out pack met capsules en booster: deze vind je hier.

Getest: deze natuurlijke 'lustopwekker' belooft je urenlang knettergeil te maken
Getest: deze natuurlijke 'lustopwekker' belooft je urenlang knettergeil te maken

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Mr. Stiff.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties