Getest: dit 'drankje' belooft het urenlang wild, stout en passioneel in de slaapkamer te maken LIFESTYLE
Getest: dit 'drankje' belooft het urenlang wild, stout en passioneel in de slaapkamer te maken
LIFESTYLE

Getest: dit 'drankje' belooft het urenlang wild, stout en passioneel in de slaapkamer te maken

Ik kreeg de optie om Mr & Mr Stiff uit te proberen. Dé hype blijkbaar momenteel op de markt voor je libido te boosten en passionele nachten te beleven. Nee, dit drankje is geen chemische rommel, maar zowaar 100% natuurlijk (en dus geen bijwerkingen). Het heeft dan ook nog eens gemiddeld 4,5 sterren van mensen op het internet. Ja, dat moest ik natuurlijk eens proberen.

Aan de ene kant heeft Mr. Stiff libido blijkbaar capsules en flesjes voor mannen en voor de dames heb je aparte lustopwekker flesjes, die toepasselijk Mrs. Stiff heet. Als vrouwelijk redactielid werd ik natuurlijk als Chinese vrijwilliger gekozen om dit bijzondere flesje te testen. Een 'libido booster' of 'lustopwekker' voor mannen en vrouwen klinkt veelbelovend, maar werkt dat nu echt? Toen ik een discreet doosje thuis kreeg geleverd met drie flesjes in en daarop een sexy vos met de 'Stay Foxy' slogan was mijn nieuwsgierigheid alvast gewekt.

Een spannende avond waar de kleren van het lijf vlogen

Ik kondigde mijn vriend alvast aan dat ik deze avond een flesje zou drinken en dat we samen dan zouden ontdekken welke (hopelijk) pikante en spannende resultaten dat zou opleveren in de slaapkamer. In de gedachten van mijn vriend werd ik straks knettergeil en zou ik hem de kleren van het lijf scheuren. Ik was wel een beetje realistischer maar ik liet hem nog even in de waan.

Toen de avond aanbrak, dronk ik een flesje drie kwartier voor dat we eraan zouden beginnen. Ik had een kunstmatig smaakje verwacht maar Mrs. Stiff smaakte eigenlijk nog verrassend ok. Je kan het best vergelijken met een zoete honingsmaak. Voor ik slikte, keek ik ook even naar de ingrediënten, die allemaal 100% natuurlijk zijn. Zo zit Mrs. Stiff vol met zaken zoals Gynostemma-kruid, Rhodiola, Saffloer en Japanse kamperfoelie die gekend zijn om je libido te verhogen. Mrs. Stiff blijkt dus gewoon een stevige libido-cocktail op papier te zijn.

Een heerlijk warm gevoel

In afwachting tot Mrs. Stiff haar ding begon te doen in mijn lichaam keek ik samen met mijn vriend nog even naar een aflevering van de Netflix-serie Sex/Life. Naar het einde van de aflevering begon ik het opvallend warm te krijgen op een positieve manier en dat was niet door de matige seksscènes in de serie. Ik had het plots heerlijk warm en beveelde mijn wederhelft om mij te volgen naar de slaapkamer.

Getest: dit 'drankje' belooft het urenlang wild, stout en passioneel in de slaapkamer te maken

Toen ik naar boven liep, keek ik nog snel in de spiegel en ik zag dat ik een heel duidelijke blos had op mijn kaken en nek. Wat daarna volgde, kan ik enkel maar omschrijven als een sekspartij zonder remmingen. Ik smeet mijn vriend op bed, trok zijn kleren uit en ik had ontzettend veel zin om hem oraal te verwennen. Hij was natuurlijk dolgelukkig met mijn enthousiasme en niet veel later trok ik hem ook op mij omdat de nood duidelijk heel groot was.

Er werden tijdens de daad nog heel stoute dingen gefluisterd die ik jullie ga besparen maar de woorden 'heel nat' nam mijn vriend behoorlijk vaak in de mond. Was het een vorm van overdrijving in 'the heat of the moment' of was dit echt zo? Ik laat het zelf in het midden. Het was in ieder geval wel een wilde en tegelijkertijd tedere sessie waar alles heel warm en extra gevoelig aanvoelde voor mij op een heel prettige manier. Wellicht onze beste vrijpartij van de afgelopen maanden, yep Mrs. Stiff was door mij goedgekeurd.

Conclusie: het werkte opvallend goed en is echt een aanrader

Hoewel ik in het begin behoorlijk sceptisch was, moet ik toegeven dat mijn ervaring met zo'n Mrs. Stiff-flesje eigenlijk fantastisch was. Ik kreeg het gevoelig warmer en ik had duidelijk heel veel zin. Dat voelde ik niet enkel langs binnen maar dat was ook aan mijn gezicht en nek te zien en ik kon ook echt meer genieten dan anders en even alles vergeten. Het was echt nog eens een passioneel nachtje zoals in het begin van onze relatie, gewoon omdat de 'zin' zo groot was.

Ik denk niet als ik tussen mijn was en plas zo'n flesje drink dat ik plots nood ga hebben aan een stomende sekspauze maar op de juiste avond lijkt me dit echt wel een meerwaarde in je relatie. Ik zie het mezelf ook nog perfect drinken op het einde van een avondje stappen om dan nog met vuurwerk af te sluiten samen met mijn vriend in onze slaapkamer.

Conclusie: ik ga Mrs. Stiff zeker nog meer dan eens gebruiken en ik raad het voor de scherpe prijs gewoon aan om het ook zelf eens te proberen. Want wie houdt er niet van een beetje extra passie in de slaapkamer?

Meer info en een doosje met 3 Mrs. Stiff 'lustopwekkers' kan je hier kopen

VOOR DE MANNEN: is er het Mr. Stiff libido Try Out pack met capsules en booster: deze vind je hier.

Met de code STAYFOXY krijg je trouwens 10% extra korting

Getest: dit 'drankje' belooft het urenlang wild, stout en passioneel in de slaapkamer te maken
Getest: dit 'drankje' belooft het urenlang wild, stout en passioneel in de slaapkamer te maken

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Mr. Stiff.

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties