In bad in je living of keuken? Bol.com verkoopt dit geweldig opblaasbaar zitbad voor spotprijs

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Bol

Het gat in de markt vinden, is bijna onmogelijk, maar voor sommige mensen is dit bad ongetwijfeld een must-have. Altijd al gedroomd van in een bad te zitten in je living terwijl je tv kijkt of gewoon in je keuken? Want waarom ook niet natuurlijk? Het kan met dit opblaasbaar zitbad dat nu als zoete broodjes over de toonbank gaat.

Overal in je huis in bad op een comfortable manier

Niet meer langer heb je een grote badkamer nodig om je bad te zetten dus. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat het bad opvouwbaar is. Het duurt amper 5 minuutjes om je bad op te zetten af te breken. Na gebruik kan je het bad dus gewoon weer opvouwen en opbergen. De dag erna kan je weer een andere ruimte verkennen met je opblaasbaar zitbad.

Om altijd comfortabel te zitten heeft dit opblaasbaar bad trouwens een zacht zitkussen. Zo zit je dus na een halfuur nog altijd goed. Het materiaal zelf is trouwens ook zeer stevig zodat je niet angstig moet zijn dat je bad plots omvalt en je met je blote kont op de vloer van je woonkamer ligt. Het bad zelf is trouwens 68 x 70 en er kan nog altijd 180 liter water in.

Qua prijs is dit opblaasbaar bad trouwens heel scherp. Ideaal als je dus geen honderden of duizenden euro’s wil uitgeven aan een echt ‘vast’ bad. Ook de online reviews zijn zeer positief dus een miskoop ga je zeker niet doen. Enige nadeel is dat je in dit badje natuurlijk niet met twee personen in kan. Al houden we je niet tegen om het te proberen.

Meer info en deze goedkope opblaasbare zitbaden kan je hier kopen.

Indien je nog wat gekker wil, dan kan je natuurlijk ook nog voor een opblaasbare jacuzzi gaan die tegenwoordig nog maar vrij weinig kosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.