Isabella is boos op haar vriend en is het spuugzat dat hij steeds... 5 meter voor haar loopt LIFESTYLE
Isabella is boos op haar vriend en is het spuugzat dat hij steeds... 5 meter voor haar loopt
LIFESTYLE

Isabella is boos op haar vriend en is het spuugzat dat hij steeds... 5 meter voor haar loopt

Een partner die twee keer zo snel loopt als jij kan natuurlijk vervelend (en vermoeiend) zijn. En een vrouw die het beu was om achter haar supersnelle vriend aan te lopen - die 'altijd vijf meter vooruit loopt' - heeft nu een videomontage gedeeld van de realiteit van hun dagelijkse wandelingen.

Isabella Lowengrip (31) uit Zweden zegt dat ze het spuugzat is om achter haar vriend Paul (54) aan te lopen. Ze zegt dat hij twee keer zo snel loopt als zij en dat ze hem nauwelijks kan bijhouden. Om Paul de omvang van het probleem te laten zien, besloot Isabella het te filmen tijdens een recente vakantie in Capri om te laten zien hoe vaak ze achterop blijft hobbelen.

Isabella is boos op haar vriend en is het spuugzat dat hij steeds... 5 meter voor haar loopt

Iets mannelijks

Ze deelde de video op TikTok, waar hij al snel 1,5 miljoen views kreeg, maar blijkbaar is Paul zich nog steeds van geen kwaad bewust. Isabella zegt: "Ik roep altijd tegen mijn vriend dat hij niet zo ver voor me uit moet lopen en mijn hand vast moet houden. Ik begon me zo te ergeren toen we op vakantie waren in Capri, dat ik besloot om hem te filmen. Hij weet nog steeds niet dat 1,5 miljoen mensen hem hebben gezien. Hij heeft geen flauw idee.”

"Ik denk dat het heel herkenbaar is voor veel koppels” gaat ze verder. "Het is frustrerend als je kortere benen hebt en achterop raakt. Ik denk dat dit iets mannelijks is, want 100.000 vrouwen hebben gereageerd en gezegd dat hun vriendjes hetzelfde doen.” En de reacties op het filmpje stroomden inderdaad binnen. Eén vrouw schreef: "Mijn man doet dat al de 13 jaar dat we samen zijn!" Terwijl iemand anders zei: "Ik ken het gevoel. Ik verstop mezelf soms om te kijken of hij me mist." Hieronder kun je het filmpje van Isabella bekijken…

@isabellalowengrip1 Do any of you recognize? #couple #capri #fypシ ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties