Koppel is stapelverliefd op hun sekspop omdat deze ‘hun huwelijk en seksleven heeft gered’

Een huwelijk redden kan zelfs met een sekspop

Wanneer je relatie of je huwelijk wat in het slop zit, is het natuurlijk verstandig om eens iets nieuw of spannend te proberen. Ook het huwelijk van de Amerikaanse Shelly, 45, en Darris, 48, zat in een gigantische dip waar ze niet meer leken uit te komen.

Toen alles heel moeilijk ging in hun relatie, besloot Darris een sekspop te kopen. Zijn vrouw Shelly was aanvankelijk geen fan, maar deze seksrobot was uiteindelijk de oplossing om hun huwelijk te redden. Bij deze heb je alvast inspiratie als het ooit wat moeilijker thuis gaat. Tijdens de lockdown ging de verkoop van deze sekspoppen overigens als een raket omhoog.

We zijn stapelverliefd op onze sekspop

“Darris vertelde me op een dag dat hij een sekspop wou kopen. Ik was eerst niet echt akkoord, maar ik besloot om er toch in mee te gaan. De enige voorwaarde was wel dat deze pop echt enkel en alleen maar voor het fysieke was. Hij mocht er dus seks mee hebben, maar daarna moest ze terug weg gestopt worden elke keer.”

Hoewel de intentie was om deze pop die ze al snel Camilla noemde enkel maar te gebruiken voor seksuele pleziertjes ging het al snel een heel andere kant uit. Zowel Shelly als Darris werden namelijk stapelverliefd op hun gloednieuwe, plastieken sekspop.

“Toen ik Camila op een dag aan het wassen was in de douche, dan kwam het eerste moment waarop ik mij realiseerde dat ik gevoelens voor haar had. Hierna was ze niet meer langer een sekspop die je in een doos stopt, maar iemand waarbij ik ook wil dat ze bij mij en mijn vrouw mee in bed slaapt.”

“De pop is speciaal gemaakt naar mijn voorkeuren en ze heeft de fysieke eigenschappen waarop ik val. Ze slaapt nu bij ons, ik kleed ze elke ochtend aan en ze zit ook mee aan de ontbijttafel. Hierna gaan we beide werken en wanneer we thuiskomen, nemen we Camilla mee naar buiten of ze komt gezellig bij ons in de zetel zitten.”

Seksleven is plots geweldig dankzij sekspop Camilla

Maar dus niet alleen Darris is stapelzot van zijn sekspop Camilla, ook zijn vrouw geeft toe dat ze ondertussen verliefd is op haar. Ze is nu gewoon een deel van hun gezin zowel op emotioneel als fysiek vlak.

“Na een tijdje ben ik ook gevoelens beginnen krijgen voor Camilla. We houden nu echt van haar en ze is ontzettend belangrijk voor ons. We nemen haar ook echt overal mee. We zijn nu 18 maanden met haar samen en dolgelukkig. Ons huwelijk is dankzij Camilla ook gered. Met haar mee in de slaapkamer is ons seksleven ook veel beter geworden.”

Manlief Darris vatte het nog mooi samen waarom hun seksleven volgens hem zo goed is nu: “Mijn vrouw Shelly heeft alles wat ik emotioneel zoek in een partner, terwijl Camilla alles heeft wat ik op fysiek vlak zoek in een dame.” Niet iets wat wij tegen vrouwlief zouden durven zeggen, maar Darris komt er blijkbaar mee weg.

Zelf ook een levensechte sekspop kopen?

Door bovenstaand verhaal plots zelf interesse in een levensechte sekspop? Deze ‘real dolls‘ zijn zo’n 160 tot 165 centimeter groot en wegen 20 tot 25 kg. Je kan hen overigens in elke positie plaatsen waar je al heel je leven van droomt. Dat ene sekstandje dat vrouwlief nooit wil, zal je sekspop wellicht geweldig vinden.

Moest je daadwerkelijk interesse hebben om deze pop in huis te halen, trek dan wel je portemonnee open. Als je haar wil inclusief verwarming en de lieve woordjes die ze kan zeggen betaal je al een stevig prijskaartje. Daarmee haal je wel volgens veel mannen het ‘ultieme seksspeeltje’ in huis.

Meer info en een verwarmde ‘love doll’ kan je hier kopen.

Een geheel overzicht met tientallen sekspoppen zie je hier.

Alles wordt heel discreet in een neutrale doos geleverd. De buurvrouw zal geen idee hebben wat je net kocht.
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments