Kortingen tot 41%: Deze 4K Smart tv’s kosten nu minder dan 500 euro

Tijd voor een upgrade misschien

Bij Bol.com smijten ze reeds een tijdje met hun ‘Zomerdeals’. Deze duren nog een drietal dagen en dan zijn ze afgelopen. Indien je op zoek bent naar nieuw tv toestel dan is Bol.com ook ‘the place to be’.

Zo zijn er heel wat 4K Smart toestellen tijdelijk lager geprijsd dan 500 euro. Ook duurdere schermen die normaal een heel pak meer kosten, zijn weer een tijdje zéér scherp geprijsd. Wij sommen enkele boeiende deals op:

LG 4K Smart TV 

Volgens veel kenners wordt er gezegd dat de LG-toestellen qua kwaliteit het beste is wat er is in de tv-wereld. Het is en blijft natuurlijk een kwestie van smaak, maar het valt niet te ontkennen dat je sowieso een goede deal doet.

Er zijn voor deze geweldige Smart TV schermen van 43, 49, 55 en 60 inch beschikbaar. Dus keuze zat. Wij zeggen altijd hoe groter hoe beter, maar vrouwlief denkt daar vaak anders over.

Je kan de LG 49UM7400PLB 4K TV hier kopen

Philips 4K Smart TV met Ambilight

Met Philips Ambilight krijgen films en games namelijk extra diepte. Muziek krijgt een eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED’s aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer.

Je kan de Philips 4K Smart TV met Ambilight hier kopenNu met 33% korting

Philips 43PUS6504/12 – 4K TV

Je kan de Philips 43PUS6504/12 – 4K TV hier kopenNu met 33% korting

Samsung UE55NU7100W – 4K TV

Deze 4K ultra-HD tv van Samsung is echt een geweldige deal. Normaal betaal je voor deze tv zo’n 825 euro, maar tijdelijk is deze nu in korting met maar liefst 41%.

Dit toestel heeft zo’n 1 miljard zichtbare kleuren. De details zijn daardoor ook superlevendig met vier keer de resolutie van een ‘gewone’ Full HD TV. Het scherm is tevens ook behoorlijk groot met maar liefst 55 inch. Indien je overigens echt een gigantische bioscoopervaring wil is er zelfs een knettergek 75 inch formaat beschikbaar.

Je kan de Samsung 4K Smart TV hier kopenNu met 41% korting

Xiaomi 4K L43M5 Smart TV

Je kan de Xiaomi 4K Smart TV hier kopen

Tientallen 4K Smart TV’s kosten minder dan 500 euro

Heeft je woonkamer een flink upgrade nodig qua tv-toestel dan is het dus nu misschien de moment. Hierboven zijn enkele aanraders van ons, maar er zijn nog heel wat andere interessante aanbiedingen:

Hier zie je het gehele overzicht van 4K tv’s die minder dan 500 euro kosten

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments