Enkel vandaag: megakorting bij Bol.com, deze 4K Smart tv’s kosten tijdelijk minder dan 500 euro

Op = op overigens

Bij Bol.com smijten ze nog enkele dagen met hun ‘Zomerdeals’. Deze duren nog een drietal dagen en dan zijn ze afgelopen. Onlangs hadden ze een speciale promotie voor 4K tv’s die slechts één dag duurde, maar ondertussen is er weer een nieuwe interessante deal.

Zo zijn er heel wat 4K Smart toestellen tijdelijk lager geprijsd dan 500 euro. Ook duurdere schermen die normaal een heel pak meer kosten, zijn tot 1 augustus zéér scherp geprijsd. Wij sommen enkele boeiende deals op:

Philips 4K Smart TV met Ambilight – Nu met 40% korting

Deze Philips is net zoals bovenstaande Samsung een fantastisch toestel en ook hier is tijdelijk een stevige korting. Naast de fenomenale 4K beelden krijg je bij dit Philips toestel nog een leuke extra.

Met Philips Ambilight krijgen films en games namelijk extra diepte. Muziek krijgt een eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED’s aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer.

Je kan de Philips 4K Smart TV met Ambilight – Nu met 40% korting hier kopen.

LG 4K Smart TV 

Volgens veel kenners wordt er gezegd dat de LG-toestellen qua kwaliteit het beste is wat er is in de tv-wereld. Het is en blijft natuurlijk een kwestie van smaak, maar het valt niet te ontkennen dat je sowieso een goede deal doet.

Er zijn voor deze geweldige Smart TV schermen van 43, 49, 55 en 60 inch beschikbaar. Dus keuze zat. Wij zeggen altijd hoe groter hoe beter, maar vrouwlief denkt daar vaak anders over.

Je kan de LG 4K Smart TV hier kopen.

Samsung 4K Smart TV – Tijdelijk met 34% korting

Deze 4K ultra-HD tv van Samsung is echt een geweldige deal. Normaal betaal je voor deze tv bijna 850 euro, maar tijdelijk is deze nu in korting met maar liefst 34%. Een aanzienlijke korting op zo’n groot bedrag tussen.

Het toestel heeft zo’n 1 miljard zichtbare kleuren. De details zijn daardoor ook superlevendige met vier keer de resolutie van een ‘gewone’ Full HD TV. Het scherm is tevens ook behoorlijk groot met maar liefst 55 inch. Indien je overigens echt een gigantische bioscoopervaring wil is er zelfs een knettergek 75 inch formaat beschikbaar.

Je kan de Samsung 4K Smart TV – Nu met 34% korting hier kopen.

De Samsung UE43RU7100 4K Smart TV kost nu zelfs minder dan 400 euro.

16 4K Smart tv’s met korting en zeer scherp geprijsd op Bol.com

Nog tot vandaag duren deze zomerdeals en er zijn in totaal 16 toestellen tijdelijk zeer scherp geprijsd. Daarna is de deal voorbij en gaat alles weer terug naar de oude prijs.

Dit is het volledige overzicht van alle 4K tv’s die momenteel in de aanbieding staan.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments