Lana moet alles doen wat haar ‘baasje’ zegt, ook zich gedragen als een hitsig hondje

Een bijzondere relatie

Maak kennis met de 25-jarige Lana. Een model en streamer die met haar vriend best een opvallende relatie heeft. Zo moet ze alles doen wat hij zegt en voor alles toestemming vragen. Ze wil eigenlijk gewoon bezit worden: “Voor alles wat ik doe, moet ik toestemming vragen. En als Shane vraagt aan mij om iets te doen, dan moet ik ook altijd luisteren.”

Haar 27-jarige vriend Shane vindt het allemaal wel leuk dat Lana graag in zo’n onderdanige rol is. Zo speelt hij duidelijk graag het baasje en is zijn vriendin eigenlijk zijn ‘slaafje’. Daarnaast moest Lana zich ook vaak als een hond gedragen. Dan moet ze eten en drinken uit een hondenbakje of hondenspeeltjes gaan halen.

Geld verdienen als hitsig hondje

In onderstaande video vertelt Lana haar opvallende verhaal. Ze krijgt best wat kritiek en iedereen zegt dat ze misbruikt wordt, maar in haar ogen is dat absoluut niet het geval. Ze geniet hier blijkbaar constant van.

Daarnaast verdient ze ook nog best aardig wat centen door op OnlyFans en PornHub een hitsig hondje te spelen. Ook wel eens ‘puppy play’ genoemd. Onderaan nog wat foto’s om je een voorproefje te geven op haar pikante hondenfilmpjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.