Les van de dag: zo bezorg je een vrouw (bijna) altijd een orgasme…

Pak je notitieblokje er maar bij

Ilse Nackaerts pakte zeventien jaar geleden uit met haar boek ‘Spannende seks’. Ze kwam uiteindelijk na heel lange tijd ook met een interessante opvolger. Een uitgebreide lijst met daar in maar liefst 700 ‘boosts’ voor je seksleven. Iets wat sommige koppels, zeker in deze lockdown, ongetwijfeld kunnen gebruiken.

Zo behandel je een clitoris

Een van de zaken die aan bod komt in het boek is ‘SOS clitoris’. Nee, ‘SOS Piet’ is echt wel iets anders! Nackaerts legt daar uit hoe je het best het vrouwelijke geslachtsdeel oraal kunt stimuleren. Een edele kunst die volgens haar heel veel mannen nog lang niet onder de knie hebben.

Pak je notitieblokje er dus maar snel even bij als je iets van deze experte wil lezen:

“Beeld je haar clitoris in als een wijzerplaat. Studies hebben uitgewezen dat de meeste vrouwen het liefst hebben dat ze tussen twee en drie uur gestreeld en gelikt worden. Ook het gebied tussen negen en tien uur valt bij veel dames bijzonder goed in de smaak.”

“Bijt nooit in haar clitoris. Zachtjes knabbelen op haar schaamlippen kan wel heel sensueel zijn. Bedek de clitoris met je mond, zuig er heel zachtjes aan, niet hard! Masseer tegelijkertijd heel zachtjes de clitoris met je tong.

Steek ondertussen een vinger of vibrator in haar vagina en duw die zachtjes naar beneden. Vooral onervaren partners prikkelen de clitoris vaak te ruw. De kittelaar raakt dan geïrriteerd en in plaats van voor opwinding te zorgen remt de irritatie het vrijen af.”

Vanavond weet je dus ongetwijfeld eens wat te doen. Vriendin of vrouwlief mag rustig op haar rug gaan liggen terwijl jij bovenstaande tips met de grootste nauwkeurigheid volgt.

Als je overigens nieuwsgierig bent naar die andere 699 tips van Ilse Nackaerts, dan moet je toch eens een aankoop van haar boek overwegen. Letterlijk elk seksueel aspect komt aan bod.

Je kan haar boek ‘Spannende Seks’ hier kopen en ook de eerste pagina’s daar lezen als voorproefje

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments