Met deze kit maak je een dildo-kloon van je eigen penis of van de ‘poes’ van je vriendin

Geef je penis eens cadeau aan iemand

Op zoek naar de perfecte cadeau voor je geliefde? Of wil je misschien gewoon eens iemand van je vrienden op een zeer bijzondere manier verrassen? In dat geval moet je misschien eens ‘Clone A Willy’ of Clone-A-Pussy proberen.

Een vibrerende, rubberen kopie

Met de Clone-A-Willy Kit kan je eenvoudig een vibrerende, rubberen kopie van je penis maken. Deze unieke kit zorgt ervoor dat je zelf thuis in een handomdraai een prachtig, levensechte dildo van je eigen penis kan maken. Indien je vrouwlief echt wil laten genieten kan je er zelfs een levensechte vibrator van maken. De tegenhanger van de dames is dus Clone-A-Pussy.

Het maken zelf voelt als een leuk knutselwerkje en alle materialen zijn overigens niet gevaarlijk of irriterend voor je penis of vagina. De belangrijkste opdracht bij de heren is om je pretstok gedurende 60 seconden staalhard te houden. Daarna nog wat boetseren en laten drogen en je vrouw heeft jou nooit meer nodig.

Deze Clone-A-Willy is overigens beschikbaar in maar liefst 9 kleurtjes, je hebt zelfs een glow in the dark versie. Voor iedereen dus wel wat wils:

Meer info en de Clone-A-Willy kit kan je hier kopenNu met kortingen tot 25%

Voor de dames (of beter de heren) is er dus ook Clone-A-Pussy. Als vrouwlief dan eens geen goesting heeft, kan je nog altijd met haar gekloonde ‘poesje’ spelen. Deze heb je helaas wel ‘maar’ in twee kleurtjes.

Meer info en de Clone-A-Pussy kan je hier kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published.