Maak het heet, maar niet te heet: Dit zijn de 5 beste seksstandjes voor tijdens warme dagen

Zo blijft het heet, maar toch ook nog fris in de slaapkamer

We zitten momenteel midden in een heel warme week en het ziet er naar uit dat dit nog anderhalve week minstens zal duren. Wat rampetampen in een warme slaapkamer kan nu dan ook behoorlijk plakkerig zijn en misschien net een tikkeltje minder aangenaam.

Het hoeft echter niet té heet te worden als je het een beetje slim aanpakt tijdens een stomende sessie. Met deze prettige seksstandjes moet je een minimale inspanning doen en ‘plak’ je ook niet tegen elkaar:

Doggystyle:

Het eeuwenoude standje en wellicht reeds één van de meeste uitgevoerde klassiekers blijft een aanrader tijdens deze warme dagen. Minimaal contact en optimaal genot verzekerd.

Ice ice baby

Dit is niet echt een standje te noemen, maar gewoon een heel handige tip om helemaal los te gaan terwijl het toch fris blijft. Gooi je lakens 30 minuten in de diepvriezer (geen grap) voor de daad en zet daarna een ventilator op jullie tijdens het rampetampen.

Breng ook een bokaaltje met ijsblokjes mee naar de slaapkamer en ga ermee aan de slag. Een ijsblokje kan heel erotisch aanvoelen op sommige plekken. Tip van de dag: stop geen ijs in bepaalde gaten.

Lepeltje

Een standje dat minimale inspanning vereist en heel rustig gedaan kan worden. Bovendien lukt dit perfect zonder elkaar al te veel aan te raken. Een absolute aanrader tijdens bloedhete dagen zoals nu.

De spread eagle

Nog een stand met weinig vel-op-vel actie. Omdat de vrouw op haar rug ligt en haar benen in de lucht zorgt dit voor een extra diepe penetratie. Bijkomend voordeel is dat beide partijen zo (soms) sneller klaarkomen en je dus een korte, krachtige sessie kan houden.

Een quickie voor de ijskast

Tijdens een hittegolf worden voornamelijk de quickies aangeraden. Snelle en kort, maar wel heerlijk krachtig. Nog een aanrader is om even seks te hebben voor je ijskast. Klinkt wat bizar, maar je wordt ondertussen verkoeld.

De dame hoeft overigens niet zo extreem te bukken te doen als bij onderstaand koppel. Op de keukentafel met eventueel een extra ventilator is ook zeker een aanrader.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments