Man is wanhoop nabij: "Seks met m'n lief is saai en ze wil enkel orgasme omdat ze dan goed slaapt!" LIFESTYLE
Man is wanhoop nabij: "Seks met m'n lief is saai en ze wil enkel orgasme omdat ze dan goed slaapt!"
LIFESTYLE

Man is wanhoop nabij: "Seks met m'n lief is saai en ze wil enkel orgasme omdat ze dan goed slaapt!"

Een Reddit-gebruiker bevindt zich in een lastig parket… Seks met zijn vrouw is ‘saai’ en ze houdt alleen van seks zodat ze dan goed kan slapen. Hij is de wanhoop nabij en vroeg andere gebruikers om hulp…

De man zei: “Ik ben al jaren bij mijn vriendin maar eigenlijk is ze een koude, harde vrouw. Ze is weinig romantisch en erg efficiënt en georganiseerd. Ze verdient een goed salaris en we gaan veel weg, maar ze heeft nog nooit gezegd: ‘Ik hou van je.’” De man zei dat ze wel seks hebben, maar dat ze gewoon ‘doet wat ze moet doen’.

Andere vrouw in het spel...

“Het is zoals gewoon haar tanden poetsen of een kop koffie inschenken. Een routineklus” vertelde hij. “Ze houdt van orgasmes omdat ze dan beter slaapt. Nu heb ik een vrouw ontmoet die het tegenovergestelde is. Ze is knuffelig en lief, en zo leuk. Ik blijf fantaseren over hoe het zou zijn om seks met haar te hebben. Durf ik ervoor te gaan nu ik nog jong ben?”

Andere Reddit-gebruikers probeerden advies te geven. Iemand zei: “Je mag niet vreemdgaan. Zeg je lief gewoon wat je vindt en als ze het niet accepteert, dan vertrek je!” Iemand anders had duidelijk een andere mening: “Steek geen tijd en energie meer in haar! Straks begint ze ook nog te snurken na de seks!” Ten slotte grapte iemand: “Het is een keer iets anders dan altijd die hoofdpijn…”

(Bron: Reddit)

(Intropic: Sad couple photo created by jcomp - www.freepik.com)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties