Must-have: Bol.com verkoopt nu een elektrische mini-Vespa voor kinderen

Je kind zal ongetwijfeld dolgelukkig zijn

Bij webwinkel Bol.com verkopen ze heel wat hebbedingen. Zo vliegen de elektrisch mini-wagens zoals een Lamborghini Urus of een BMW X6M al over de toonbank. Maar je hebt blijkbaar niet enkel mini-auto’s, maar zowaar ook vespa’s voor je zoontje of dochtertje mee gelukkig te maken.

Een prachtige Vespa voor je kapoen

Deze klein en trouwens officieel gelicenseerde Vespa heeft alles wat het hart van een kind begeert. Deze scooters (in verschillende kleuren beschikbaar overigens) zijn voorzien van 12 volt en 4.5ah motoren. Hierdoor heeft de scooter de kracht om een kind tot 30kg te vervoeren en dit op verschillende oppervlaktes. Best niet zelf opzitten natuurlijk, maar heel wat kinderen zal je hier ongetwijfeld dolgelukkig mee maken

Meer info en de Vespa PX150 Piaggio kan je hier kopen

Deze Vespa is natuurlijk ook voorzien van koplampen en achterlichten. Er worden gelukkig ook standaard zijwieltjes meegeleverd zodat je toch zeker bent dat je kind recht blijft rijden. Je kan deze er trouwens achteraf ook afhalen als je kind ook zonder wieltjes wil en kan rijden.

Verder is deze schattige Vespa ook voorzien van een claxon, geluids- en lichteffecten en een USB aansluiting om muziek af te spelen. K3 door de boxen laten knallen kan dus allemaal moest jouw mini-versie een fan zijn. Zowel qua veiligheid als comfort moet je jezelf dan ook geen zorgen maken

De Vespa koop je trouwens met enkele extra opties, die je bij veel gewone scooters niet krijgt. Deze mini-scooter wordt namelijk geleverd inclusief reiskoffer voor achterop. Daarnaast heeft de Vespa een lederen zitting net zoals de echte modellen. Het achterwerk van je kind zit dus altijd prettig en het ziet er simpelweg ook gewoon fantastisch uit.

Meer info en de verschillende kleuren van deze Vespa PX150 Piaggio kan je hier bekijken

Liever een Mercedes, BMW of Blue Fighter Motorfiets voor je kind?

Ben je nu helemaal geen Vespa-fan? Dan zijn er ook nog heel wat andere opties voor de liefhebbers. Je zoontje of dochtertje zal het vooral belangrijk vinden dat de scooter, moto of auto vooruit gaat en deze er ‘cool’ uitziet, maar jouw oog wil ongetwijfeld ook wel wat.

Zo heb je van ook nog heel wat andere merken een mini-versie:

Injusa Accuvoertuig Motorfiets Blue Fighter: meer foto’s, prijs en extra info vind je hier.

Land Rover Discoverymeer foto’s, prijs en extra info vind je hier.

Mercedes Benz GLC 63 S: meer foto’s, prijs en extra info vind je hier.

BMW X6Mmeer foto’s, prijs en extra info vind je hier.

Lamborghini Aventadormeer foto’s, prijs en extra info vind je hier.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments