Onderzoek: mannen met een weelderige haarbos op hun borstkas zijn meestal intelligenter LIFESTYLE
Onderzoek: mannen met een weelderige haarbos op hun borstkas zijn meestal intelligenter
LIFESTYLE

Onderzoek: mannen met een weelderige haarbos op hun borstkas zijn meestal intelligenter

Mannen die minder bedeeld zijn met borsthaar hoor je wel eens de uitspraak doen: “Op staal groeit geen haar.” Kan allemaal wel zijn, maar wij hebben nu goed nieuws voor zij die wél een grasmachine nodig hebben om al hun borstbegroeiing te verwijderen. Mannen met borsthaar zouden namelijk slimmer zijn dan mannen zonder!

Dat is althans wat ene dokter Aikarakudy Alias beweert. De man deed jarenlang onderzoek naar het verband tussen intelligentie en borsthaar. En zijn resultaten liegen er niet om. Van alle beroepen zouden dokters – hij zelf dus ook – gemiddeld het meeste borsthaar hebben. En dat beroep linkt hij – natuurlijk – aan een grotere mate van intelligentie. Maar hetzelfde geldt blijkbaar ook voor andere hoogopgeleide mannen, zoals ingenieurs.

Geen westers fenomeen

Dokter Alias wilde echter zeker zijn van zijn zaak en trok naar India, om te checken of het verband intelligentie-borsthaar geen puur westers fenomeen is. Maar nee hoor, daar leverde zijn onderzoek dezelfde resultaten op.

Of het allemaal waterdicht is, blijft de vraag. Feit is wel dat gezond leven – juist eten en genoeg bewegen – voor en gezond lichaam en gezonde geest zorgt. Dus heb je geen of weinig borsthaar, ga dan gewoon lekker veel sporten!

(Bron: Panorama - Intropic: Pexels)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties