Op deze 7 onwaarschijnlijke plekken werden mensen betrapt tijdens potje seks

Ze konden zich niet inhouden

1. Naast en op een bankautomaat

Een bankautomaat is blijkbaar behoorlijk geil. Er zijn in de afgelopen jaren namelijk zowel in Rusland als in Spanje al koppels betrapt op het hebben van seks op of naast een bankautomaat.

In deze gevallen, wisten beide koppels ook dat ze gefilmd werden, maar ze deden wel gewoon doodleuk verder. Ook toen mensen de bank zelf binnenstapten werd er niet gestopt voor beiden een hoogtepunt hadden bereikt.

2. In de rechtbank tijdens een rechtszaak

Een achttal jaar geleden werd een Amerikaanse rechter genaamd Donald Thomson betrapt op het gebruiken van een penispomp zoals deze tijdens een rechtszaak. Hij gebruikte de masturbatiemachine zeer regelmatig wanneer er knappe advocates kwamen pleiten of als hij zich gewoon verveelde tijdens een zaak.

Hij mocht hierna vier jaar zeepjes gaan oprapen in de douche van de plaatselijke gevangenis en mag nooit nog een voet in een rechtbank zetten.

3. Op de autosnelweg terwijl ze 133 kilometer per uur rijden

Dit koppel werd nog zeer recent betrapt. De man in kwestie leek een rustig ritje met zijn BMW te maken, maar ondertussen zat zijn vriendin hem een lapdance te geven zonder dat ze een broek aanhad. Zijn ogen waren in ieder geval wel op de weg gericht, dus het was 100% veilig.

4. Op de treinrails

Een koppel in Zuid-Afrika kreeg het fantastische idee om eens flinke te rampetampen op enkele treinrails. Toen er een trein kwam aanrijden, deed het koppel blijkbaar rustig verder met hun stomende sessie.

Een stevig potje seks was voor hen dus letterlijk van levensbelang. De trein kon gelukkig nog stoppen en een woedende treinbestuurder trachtte hen weg te jagen. Het koppel ging echter pas weg nadat ze beide waren klaargekomen.

5. In het midden van een vliegtuig

Dat er heel wat mensen al eens seks hebben gehad in een vliegtuig is niet per se verbazingwekkend, maar één koppeltje ging afgelopen jaar toch wel een heel stuk verder.

Zij hadden doodleuk onstuimige seks in hun stoeltjes terwijl alle andere passagiers doodleuk aan het kijken waren. Ze deden zelfs niet de moeite om stiekem op het toilet te rampetampen. Al zijn ze nu wel officieel lid van de Mile High Club.

6. Op de motorkap van een politiewagen

Een tijdje geleden werd een Hollands koppel opgepakt omdat ze seks hadden op de motorkap van een politiewagen. Dit koppeltje had blijkbaar flink wat nood aan spanning in hun relatie en besloot dan maar om de eerste de beste auto te nemen die ze tegenkwamen.

In de politieauto zaten ook twee agenten net rustig iets te drinken en te eten toen hun auto plotseling heftig begon te schudden. Tot hun grote verbazing zagen ze een blote vrouwenkont op en neer gaan tegen hun raam. Het koppel mocht hierna meekomen naar het bureau voor wat meer uitleg te geven over hun geile avontuur.

7. In een doodskist net voor een begrafenis

Een Chinees koppel kon zich niet inhouden net voor de start van een begrafenis. Zij besloten dan maar om stomende seks te hebben in een doodskist die later gebruikt zou worden om een overleden man te vervoeren.

Dit lag immers behoorlijk zacht en de kist was stevig genoeg voor een pittige sekspartij te overleven Het koppel werd niet ter plaatse betrapt, maar achteraf via camerabeelden.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments