Opvallend veel mannelijke BV's pronken met dit lichaamsdeel: "Als je er het lichaam voor hebt, is het mooi" LIFESTYLE
Opvallend veel mannelijke BV's pronken met dit lichaamsdeel: "Als je er het lichaam voor hebt, is het mooi"
LIFESTYLE

Opvallend veel mannelijke BV's pronken met dit lichaamsdeel: "Als je er het lichaam voor hebt, is het mooi"

Op een rode loper heeft jan en alleman meestal alleen maar ogen voor de dames. Maar op die van de Ensors in Oostende was dat toch een ietsje anders. Opvallend was immers dat er bij de mannelijke BV’s een bepaalde kledingtrend opviel. De outfit van velen had namelijk een diep decolleté. Pardon!?

Zowel op de uitreiking van de Ensors als die van de Kastaars was het een vaststelling: BV’s die weinig of niets onder hun blazer droegen. Riad Bahri droeg respectievelijk niets onder zijn vest, en een doorzichtig onderlijfje. Acteur Matteo Simoni ging ook voor niets, nada, noppes. Bahri zei aan nieuwsblad.be: “Tijdens de Kastaars kwam er wat reactie op mijn outfit, dus koos ik bij de Ensors voor een onderlijf in visnetmotief. Gevonden in het kostuumfonds van de VRT, tussen de kledij van Flikken en FC De Kampioenen.”

Kevin Janssens tijdens The Masked Singer (Credit VTM)
Kevin Janssens tijdens The Masked Singer (Credit VTM)

"Als je er het lichaam voor hebt, is het mooi"

Maar Bahri en Simoni zijn zeker niet de enigen die zich wagen aan de trend. Kevin Janssens deed het afgelopen vrijdag toen hij zetelde in de jury van The Masked Singer, voetballer Dries Mertens deed het al in 2021 bij een fotoshoot voor Marie Claire. “Het is er altijd een beetje geweest, maar misschien niet zo uitgesproken als nu”, zegt styliste Linda Van Waesberge aan nieuwsblad.be. “Als je er het lichaam voor hebt, is dit wel een mooi alternatief.”

(klik op het pijltje naar rechts voor alle foto's)

Ook Stan Van Samang pronkte in het Sportpaleis met een diep decolleté en bij Bazart staat ook altijd het hemd heel ver open. Het doet allemaal denken aan iconische figuren als Prince, Freddy Mercury en George Michael. “Dat is misschien dé trend: dat het verschil tussen man en vrouw in mode wat meer flou wordt,” zegt Van Waseberge. “Misschien dragen mannen binnenkort wel een jurk, zoals Harry Styles, toen die op de cover van Vogue stond.” Om af te sluiten nog een opvallende ‘bekentenis’ van Riad Bahri aan nieuwsblad.be: “Ik had ook vijf handtassen meegenomen – Timothée Chalamet heeft er soms ook een aan op de rode loper – maar die heb ik uiteindelijk niet gebruikt.”

(Bron: nieuwsblad.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties