Wie presteert het beste in de slaapkamer: mannen of vrouwen? Biseksuele dames geven het antwoord

Eindelijk het verlossende antwoord

Wie presteert er in de slaapkamer nu eigenlijk gemiddeld het beste? Vrouwen of mannen? Een echt objectief antwoord hierop krijgen lijkt moeilijk, maar gelukkig bestaan er biseksuele vrouwen om ons eindelijk het verlossende antwoord te geven op deze levensbelangrijke vraag.

Voordelen van mannen en vrouwen

De dames in kwestie zijn duidelijk en vinden dat elk geslacht zo zijn voor- en nadelen heeft. Wij geven alvast drie motivaties mee waarom sommige van hen seks iets beter met vrouwen of mannen vinden. Het gaat uiteindelijk nog steeds om persoonlijke voorkeur.

Zo vinden sommige vrouwen het een minpuntje dat de spontaniteit bij een gezellig lesbisch ‘onderonsje’ wat minder is. Zo moet je nog eerst een pikant seksspeeltje zoals deze populaire speelgoedjes gaan zoeken en met mannen kun je onmiddellijk aan de slag.

Heren zouden dan weer absoluut niet goed zijn met hun handen, terwijl heel wat dames goddelijk zijn met hun vingers. Daarnaast zijn de kreungeluiden een stuk aangenamer bij het vrouwelijke geslacht en de dames uit onderstaande video vinden de heren hun lawaai vaak hilarisch.

Samengevat winnen de dames met hun vingers en hun tong. Al is de gehele ‘pakket’ ervaring bij de mannen ook blijkbaar heel leuk. Het komt er uiteindelijk op neer dat het nog steeds per persoon afhankelijk is. Dat weten we dan ook al weer.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments