Rolf, de meest gepiercete man ter wereld, heeft krankzinnig veel piercings in zijn pretstok (foto’s)

Hij gaat toch wel een stuk verder een prins Albert

Maak kennis met de 62-jarige Rolf Buchholz. Tot zijn 40ste had de Duitser geen enkele piercing of tattoo op zijn lichaam. Zodra hij echter de eerste liet plaatsen, was er geen stoppen meer aan. Hij heeft ondertussen 516 zogenaamde ‘body modifications’ gedaan. Gigantisch veel en daar is hij tevens ook wereldrecordhouder mee.

Zo heeft hij niet enkel gigantisch veel piercings en tattoos, maar daarnaast heeft hij ook hoorns laten implanteren, zijn tong in twee laten splitsen, magnetische implantaten onder zijn huid laten stoppen en hij heeft ook zijn ogen laten tatoeëren. Zijn meest pijnlijke lichaamsaanpassing was blijkbaar dan weer een tattoo op de palm van zijn hand.

278 piercings in zijn genitaliën

Naast de heel duidelijke piercings, tattoos en andere aanpassingen zijn er ook nog heel wat zaken die minder opvallen. Zo heeft Rolf, hou je vast, maar liefst 278 (!) piercings in zijn penis en balzak zitten. Dat gaat dus een heel stukje verder dan één simpele prins Albert.

Nu zou je denken dat seks met al die uitstulpingen en pieken compleet onmogelijk is. Blijkt absoluut niet het geval te zijn volgens Rolf. Meer zelfs, hij zegt dat hij een waanzinnig seksleven heeft: “Ik heb een goed seksleven. Het is geen enkel probleem in de slaapkamer. Ik heb de piercings ondertussen al zo lang dat moest er een probleem zijn dan had ik ze al lang geleden verwijderd. Ik heb meer problemen elke keer in de luchthaven dan dat ik ooit in bed had.”

Foto’s van zijn soldaat vol piercings gaan we niet tonen, maar andere foto’s en een filmpje kan natuurlijk wel: