Schoonheidsfoutje van Angelina Jolie

Op de premiere in New York van nieuwste film van Brad Pitt, ‘Normal Heat’, liet Angelina Jolie zich op een zeldzaam schoonheidsfoutje betrappen.De visagiste van Jolie had blijkbaar een grote blunder begaan, waardoor de bleke onderlaag niet helemaal bedekt was. Het leek alsof ze net een met poedersuiker bestrooid stuk taart had gegeten. De aanwezige fotografen […]

Op de premiere in New York van nieuwste film van Brad Pitt, ‘Normal Heat’, liet Angelina Jolie zich op een zeldzaam schoonheidsfoutje betrappen.
De visagiste van Jolie had blijkbaar een grote blunder begaan, waardoor de bleke onderlaag niet helemaal bedekt was. Het leek alsof ze net een met poedersuiker bestrooid stuk taart had gegeten. De aanwezige fotografen lieten zo een kans natuurlijk niet aan zich voorbijgaan en maakten ijverig foto’s van haar. En dat terwijl Angelina Jolie op premieres normaal altijd als uit een doosje komt.

De visagiste mag zich vermoedelijk aan iets verwachten als Jolie de foto’s onder ogen zal krijgen. Maar zo’n foutje maakt de filmster toch ook net iets menselijker …  (PVDK)

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments