Sian bedriegt partner elke keer ze op vakantie gaat: "Ik word zo geil van de zon!" LIFESTYLE
Sian bedriegt partner elke keer ze op vakantie gaat: "Ik word zo geil van de zon!"
LIFESTYLE

Sian bedriegt partner elke keer ze op vakantie gaat: "Ik word zo geil van de zon!"

IT’er Sian (29) uit het Engelse Andover gaat vaak met vreemden naar bed als ze in het buitenland met haar vrienden op vakantie is. En de schuldige daarvoor is volgens haar… de zon. “De zon maakt me ongelooflijk geil!” zegt ze.

Sian heeft opgebiecht dat ze de afgelopen twee jaar tien avontuurtjes heeft gehad terwijl ze met vrienden in het buitenland aan het feesten was. "Ik hou van ‘augustus-lust’, wat betekent seks in de zon. Ik word daar hartstikke geil van” zegt ze. “Ik ben gestopt met de jaarlijkse vakantie van twee weken met mijn partner, omdat het zo saai was: elke avond naar dezelfde plek gaan en samen eten.”

Vreemdgaan mag

"We gaan liever op minivakantie met onze vrienden en we zijn het erover eens dat wat op reis gebeurt, ook op reis blijft” gaat ze verder. “Dat wil zeggen dat we mogen vreemdgaan als we weg zijn.” Sian zegt dat ze al meer seks op vakantie heeft gehad dan haar vriend, en dat ze regelmatig in contact komt met mannen op IllicitEncounters.com, de toonaangevende ‘affairesite’ van het Verenigd Koninkrijk.

Ze voegde eraan toe: "Ik hou van mijn vriend en ben niet op zoek naar een nieuwe partner, maar ik vind trouw blijven aan dezelfde partner jaar na jaar echt saai. Ik heb veel liever discrete affaires met andere mensen zoals ik die vrijblijvende seks willen, maar niet op zoek zijn naar een nieuwe relatie.” Ze zegt dat ze haar minnaars soms zelfs uitnodigt om mee te gaan met haar vriendinnen.

Barman op Ibiza

In de laatste paar maanden heeft Sian al twee ‘vakantie-affaires’ gehad. Eentje daarvan was met een barman toen ze in mei weg was voor een vrijgezellenfeest op Ibiza. "We eindigden met seks op het strand” zegt ze. “Het was een beetje koud in die tijd van het jaar, maar het was erg leuk.” Sian deed trouwens haar verhaal nadat uit een onderzoek van IllicitEncounters.com onder 2.000 mensen was gebleken dat koppels op vakantie twee keer zoveel seks hebben als thuis. Jullie ook…?

(Bron: Daily Star - Intropic: Christopher Campbell op Unsplash)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties