80% korting: de populaire ‘Erotische Adventskalender is nog langer spotgoedkoop

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Pabo

Binnen iets meer dan een maand is het weer Kerstmis en het is dan ook weer tijd om cadeautjes in te slaan. De meest populaire ‘pikante’ cadeau van dit moment is zonder enige twijfel de ‘Erotische adventskalender’. Reeds tienduizenden werden er al verkocht. Een kalender die heel wat erotische verrassingen bevat. Het is eens wat anders dan die chocolaatjes of koekjes in een adventskalender.

24 erotische verrassingen in één prachtige kalender

Net zoals een andere adventskalender bevat deze 24 grote en kleine verrassingen. Deze keer dus geen zoetigheid, maar spannende seksspeeltjes en nog andere leuke, erotische verrassingen die het alvast heel wat heter gaan maken in de slaapkamer. Webwinkel Pabo doet nu een uitzonderlijke korting nog enkele dagen. Normaal was deze afgelopen, maar vanwege een gigantisch succes blijft deze korting nog eens extra lang geldig.

This image has an empty alt attribute; its file name is Schermafbeelding-2021-09-23-om-19.12.26-800x468.jpg

De kalender van 2020 was een daverend succes, in 2021 gaat deze dus momenteel nog vlotter over de toonbank. Zeker na de lyrische reviews van de vorige adventskalender. In de eerste weken momenteel werden er al duizenden online verkocht. Vorig jaar was deze immens populaire kalender zelfs al uitverkocht weken voor de feestdagen echt begonnen.

Winkelwaarde van 500 euro met nu 80% korting

Indien je alle speeltjes en andere verrassingen uit deze adventskalender apart zou kopen dan is winkelwaarde van al deze erotische producten is gezamenlijk normaal €500. De kalender zelf is vandaag dus maar liefst 80% goedkoper en alles is ook nog eens heel leuk verpakt. Een vakje openen was ongetwijfeld nog nooit zo opwindend als met deze adventskalender. Echt het ultieme erotische cadeau dus voor jezelf en je partner. Een absolute aanrader dus.

Meer info en de erotische adventskalender kan je hier kopen – (Nog enkele dagen met 30 euro extra korting)

Met de code CLINT5EURO krijg je daarbovenop ook nog eens een extra korting van 5 euro