Met deze tips kan je zelfs met een micropenis een wild beest in de slaapkamer zijn

Er zal nooit meer iemand ontevreden zijn

0,6% van de mannelijke wereldbevolking heeft een micropenis. Het voordeel is dat je veel plaats in je broek hebt, maar een vrouw seksueel plezieren indien je enkel op je penis wil rekenen, is dan weer niet zo simpel.

Sekstherapeute Elizabeth McGrath vertelde in een interview dat ook mannen met een mini-worstje kunnen presteren in de slaapkamer. Ze gaf zelfs even enkele tips mee. Wij sommen ze graag voor je op:

Penisverlenger

Met een penisverlenger zou je gemakkelijk een cocktailworstje groter kunnen maken. Je zet dit stuk plastiek gewoon op je blokfluit en je kan aan de slag. Aangezien dit hebbeding een micropenis soms twee keer langer en dikker maakt, genieten de meeste vrouwen er wel van. Je zelfvertrouwen daarentegen zal wel compleet gekelderd zijn.

Voor de nieuwsgierigen: je kan hier een penisverlenger vinden die flink wat extra lengte geeft

HTML5 Icon

Haar plezieren met een seksspeeltje

Volgens de sekstherapeute is het in de slaapkamer heus niet belangrijk dat je enkel maar goed kan pompen. Het gaat om het genot en plezier. Indien jij een vrouw door middel van seksspeeltjes kan laten genieten en niet zozeer met je penis dan zullen de meeste dames net zo voldaan zijn als bij andere mannen.

Voor de nieuwsgierigen: hier kan je de 10 populairste seksspeeltjes voor vrouwen vinden

Schuren en wrijven

Volgens Elizabeth kan je ook best aan de slag gaan met een cocktailworstje: “In plaats van te penetreren kan je ook schuren of wrijven met een micro-penis tegen een vrouw haar vagina. Indien je op de juiste plekken wrijft dan kan dit ook zeer prettig aanvoelen. Probeer alles eens uit en misschien vindt ze het wel geweldig.” Een goede ‘schuurder’ kan dus ook heel wat dames plezieren

HTML5 Icon

Hou het bij seksstandjes waar je geen grote penis voor nodig hebt

Er zijn verdomd veel standjes die je kan doen. Heel wat waar je ongetwijfeld nog nooit van hebt gehoord. Zo zijn er heel wat posities waarbij je geen grote pretstok nodig hebt om stimulatie te verkrijgen voor haar. Denk hierbij aan ‘de vlinder’, ‘het Sofa-standje’ of ‘de splitser’.

In deze Cosmo Kamu Sutra kan je maar liefst 77 standjes trouwens ontdekken.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments