Lustopwekkers voor meer passie in de slaapkamer, werkt dat echt? "We eindigden op de keukentafel!" LIFESTYLE
Lustopwekkers voor meer passie in de slaapkamer, werkt dat echt? "We eindigden op de keukentafel!"
LIFESTYLE

Lustopwekkers voor meer passie in de slaapkamer, werkt dat echt? "We eindigden op de keukentafel!"

We moeten er niet flauw over doen, iedereen wil graag presteren in de slaapkamer en liefst van al een spetterend seksleven hebben. De realiteit is echter vaak wat anders: stress, moe, je kop staat er niet naar en nog zoveel andere zaken. Met dat in het achterhoofd, wat is er mis met een product dat je daadwerkelijk ook helpt voor meer en langer plezier in de slaapkamer?

Dat is ook exact wat de producten van Mr. Stiff doen. Zo hebben wij een half jaar geleden reeds hun natuurlijke erectiepillen getest. Met groot succes overigens, de vriendin van onze collega-redacteur was laaiend enthousiast en zij omschreef het effect als "staalhard en nog groter dan anders". Mijn collega en zijn vriendin werden dus bijna natuursterren en superhelden in de slaapkamer. Grote woorden maar dat maakt je natuurlijk wel nieuwsgierig.

Lustopwekkers voor meer passie in de slaapkamer, werkt dat echt? "We eindigden op de keukentafel!"

Misschien al belangrijk om zeggen. Alle producten van Mr. Stiff zijn 100% natuurlijk. Wat wil zeggen dat je nooit vervelende bijwerkingen kan hebben zoals bij viagra. Alle ingrediënten in een erectiepil of 'lustopwekker shot' zijn gekende ingrediënten die je libido boosten en nu eigenlijk samen verwerkt zijn tot één gigantische, krachtige mega libido-cocktail.

Lustopwekkers en natuurlijke erectiepillen die echt werken

Toen ik mijn pakketje aan kreeg, viel vooral de coole, speelse vossen op de producten op. Ik had een pakketje met al hun verschillende producten. Mr. Stiff heb je dus zowel in natuurlijke pilvorm als in een lustopwekker shot (die eigenlijk nog opvallend lekker smaakt). Voor de dames heb je dan weer de Mrs. Stiff-shot die eigenlijk hetzelfde doet als voor mannen (al zie je bij de heren natuurlijk ook héél positieve fysieke effecten aan je pretstok).

Ik besloot om met mijn vrouw het eens te proberen op een romantische avond. We staken wat kaarsjes aan, dronken nog eerst een wijntje en ik nam de natuurlijke erectiepil van Mr. Stiff, zij koos er dan weer voor om het Mrs. Stiff shotje te drinken. In afwachting van dat het zou werken, dronken we nog een glas uit en vertelde mijn vrouw dat ze nu echt wel heel benieuwd was of zoiets nu echt werkt.

Na een halfuurtje de romanticus spelen en wat kletsen, begon ik plots wel wat te voelen onder mijn gordel. De setting was alvast perfect, maar mijn jongeheer was duidelijk wat aan het tintelen (op een prettige manier weliswaar) en kwam al van zichzelf omhoog zonder dat mijn vrouw mij had aangeraakt. Was het de wijn, waren het de kaarsjes, was het de indrukwekkende decolleté van mijn vrouw, was het inderdaad de erectiepil van Mr. Stiff of gewoon een combinatie van alles? Ik gok op het laatste, maar de zin om mijn vrouw alle hoeken van onze woonkamer te laten zien was veel groter dan anders.

Lustopwekkers voor meer passie in de slaapkamer, werkt dat echt? "We eindigden op de keukentafel!"
Een pikante avond die eindigde op de keukentafel

Toen ik mijn vrouw vroeg of zij wat voelde, was haar antwoord vooral dat ze het heerlijk warm had en ze zichzelf best in de stemming voelde voor wat passionele actie. Dat zag je ook aan haar, want ze had een duidelijke blos op haar wangen en kaken. Ik geloof natuurlijk graag dat dat kwam door mijn sprankelende persoonlijkheid en mijn romantische woorden, maar ik denk dat het Mrs. Stiff-shotje er veel meer te maken had.

Wat er volgde is wat NSFW en ik ga niet in het grote detail gaan zoals mijn collega. Maar ik kan wel zeggen dat we inderdaad alle hoeken van de woonkamer hebben verkend en dat we op onze keukentafel zijn geëindigd. Ik spreek oprecht de waarheid dat het één van onze meest opwindende sessies was van de afgelopen jaren. Alles voelde veel intenser dan anders waardoor de passie bij ons beide ook een stuk hoger was. Het leek me een beetje terugdenken aan de passie die je hebt met een nieuwe partner in de eerste maanden waar alles nog vonken en vuur is.

Lustopwekkers voor meer passie in de slaapkamer, werkt dat echt? "We eindigden op de keukentafel!"
Conclusie: er hoeft geen taboe te zijn rond 'lustopwekkers'

Werken de producten van Mr. Stiff nu echt en zijn het ook geweldige libido-boosters? De ervaring van mijn vrouw en mezelf was in ieder geval fantastisch. Je kan discussiëren over dat de anticipatie heel groot was en dat je daardoor een placebo-effect had. Maar ik heb het ook een tweede maal geprobeerd met een Mr. Stiff-shotje deze keer en ook hier voelde ik weer exact hetzelfde.

Mijn vrouw en ikzelf zullen Mr. & Mrs. Stiff er dan ook nog geregeld bij halen als we de tijd hebben voor een uitgebreide sessie. Er lijkt soms nog wat een taboe te zitten rond een lustopwekker of 'libido booster' zolang alles daar beneden nog werkt, maar het is best een gek taboe. Er is immers toch niets mis met een kleine hulp om de passie en de zin in elkaar wat extra groter te maken? Indien je na een paar wijntjes of biertjes meer in de stemming bent, vindt niemand dat toch ook vreemd?

Bekijk de Mr. Stiff producten als een boost om even de zorgen van het leven te vergeten en je een stevige boost te geven om in die passionele mindset te komen waardoor je extra veel zin hebt in je vriend/vriendin/buurman/buurvrouw of wie dan ook. Ik zou dus vooral zeggen, probeer het zelf uit en de kans is groot dat je het niet zal beklagen.

Meer info en Mr. Stiff natuurlijke erectiepillen voor mannen kan je hier kopen

Meer info en de Mrs. Stiff lustopwekker voor vrouwen kan je hier kopen

Met de code CLINT10 krijg je 10% extra korting op alle Mr. Stiff-producten

Lustopwekkers voor meer passie in de slaapkamer, werkt dat echt? "We eindigden op de keukentafel!"
10 claps
7 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties