Vrouw ontdekt dagboek: "Mijn man had seks met ex én haar zus nacht voor ons huwelijk!" LIFESTYLE
Vrouw ontdekt dagboek: "Mijn man had seks met ex én haar zus nacht voor ons huwelijk!"
LIFESTYLE

Vrouw ontdekt dagboek: "Mijn man had seks met ex én haar zus nacht voor ons huwelijk!"

Een vrouw deelde op Reddit hoe ze in shock was nadat ze het dagboek van haar man ontdekte. Niet zozeer het feit dat hij zoiets bijhield, maar vooral de inhoud ervan kwamen hard aan bij de vrouw. Het bleek dat haar echtgenoot haar al jaren bedroog!

“Mijn man heeft me de hele tijd van onze relatie bedrogen. Hij had zelfs seks met zijn ex en haar zus de nacht voor ons huwelijk. Hoe weet ik dat? Omdat ik net zijn dagboek heb gelezen, dat hij ‘toevallig’ heeft laten rondslingeren” zegt ze. “Ik ben ervan overtuigd dat hij het opzettelijk op het bed heeft gelegd zodat ik het kon vinden. Wat voor wrede narcist doet dat?”

Ruzie

De vrouw zegt dat de huur van hun flat verlopen is en dat het koppel voor een tijdje gaat ‘housesitten’ in het huis van een vriend. Daarna zouden ze proberen om een eigen huis te kopen. Maar dat plan zit nu dus serieus in het slop. “ Onlangs hadden we ruzie over zijn egoïsme. Hij doet nooit iets in huis en is alleen bezig met zichzelf. Ik ging die nacht bij een vriendin slapen” zegt de vrouw.

“‘ s Morgens kwam ik terug en zag ik dat hij de inhoud van zijn bureau op het logeerbed had gegooid en daar lagen en daar lag ook zijn dagboek” gaat ze verder. “Ik heb altijd geweten dat hij een ouderwets dagboek bijhield. Maar dan één zelfs, want zijn moeder koopt er elke kerst een voor hem. Toen ik de pagina’s las van 2013, het jaar van ons huwelijk, was ik in shock!”

Met de baas, achternicht,...

De man had in ‘levendige’ details geschreven over alle vrouwen met wie haar naar bed was geweest. Blijkbaar had hij zelfs seks gehad met een Duitse vrouw tijdens hun huwelijksreis, terwijl zijn vrouw op dat moment een voedselvergiftiging had opgelopen. “Hij deed het zelfs met mijn baas en zijn achternicht!” schrijft de vrouw op Reddit. “Toen ik hem ermee confronteerde, ontkende hij alles en beweerde dat zijn ‘aantekeningen’ gewoon ideeën voor een roman waren. Dat zal wel! Ik moet eens goed nadenken over onze toekomst samen…” besluit ze.

(Bron: Reddit - Intropic: Petr Ovralov en Vidar Nordli-Mathisen)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties