Dit zijn voor vrouwen de 5 grootste seks-ergernissen

Pak een notitieblokje

De meeste mannen hebben wel eens een one night stand gehad. En de meeste mannen denken ook dat ze een baas zijn onder de lakens. Maar de vrouwtjes hebben daar soms toch een ander idee over…

Hierna staan een aantal ergernissen van vrouwen en fouten van mannen op een rijtje. Als je goed oplet, kan je dus je ‘seks game’ een serieuze upgrade geven!

1. Niet kunnen multitasken

Als je niet kan multitasken kan je beter meteen stoppen. Vrouwen vinden het heel belangrijk dat we met die vrije hand(en) ook aan de slag gaan. Iemand dat enkel maar gaat rammen, zal geen verpletterende indruk nalaten.

2. Te snel gaan

Te snel gaan is een van de grootste seks ergernissen bij vrouwen. Niet zoals de konijnen dus…! Houd het tempo steady. Voor haar ook langer plezier en jij verschiet je kruid ook niet na 60 seconden.

3. Een verkeerde maat condoom of geen condoom

Bijna alle groot geschapen mannen denken dat ze gemiddeld zijn en bijna alle gemiddelde mannen denken dat ze klein zijn. Dat is dus niet zo! En dus kopen we allemaal te kleine condooms. De juiste maat is cruciaal. Vrouwen die graag veilig vrijen, vinden het overigens strontvervelend als mannen geen rubbertje bij de hand hebben.

4. Wees een gentleman

Als je een eikel bent, zet zich dat vaak ook door in bed. Vrouwen geven aan dat het een enorme afknapper is en dat ze zich na de daad niet zo chill voelen. Zorg er dus voor dat je een gentleman bent, ten alle tijden! Niet alleen in bed trouwens…

Een man die alleen aan zichzelf denkt in de slaapkamer en niet hoffelijk is, zal geen tweede keer moeten langskomen.

5. Laat je vertellen wat je moet doen

Veel mannen denken te weten hoe ze een vrouw moeten pleasen. Not! Wij kennen het lichaam van de vrouw absoluut niet zo goed als dat ze zichzelf kennen. Als ze je vertellen dat je iets anders moet doen, doe dat dan ook.

Er is heus niets onsexy aan om te vragen wat de dame in kwestie leuk vindt. Gekke dingen doen die ze verschrikkelijk vindt, dat is pas onsexy.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments