We mogen weer volop daten: dit zijn de 6 beste datingsites waar je vandaag nog mee kan scoren

Je kan vanavond nog aan de slag

We hebben tijdens de coronacrisis lang moeten binnen blijven en fysiek daten was dan ook volledig verboden. Vanaf nu kan je wel weer losgaan met daten en ook het weer is ideaal voor fysieke afspraakjes.

Iedereen kent natuurlijk Tinder, maar wat zijn nog andere goede datingsites? Wij maken een kleine opsomming:

Meetic – Ontzettend populair en betrouwbaar

Schrijf je hier gratis in

Meetic.be is één van de allergrootste sites op gebied van online dating met ettelijke duizenden singles. Meetic is zelfs één van de marktleiders en is dan ook ontzettend betrouwbaar. Zo ben je tenminste zeker dat de knappe dames waar je berichten mee stuurt echt profielen zijn.

Door het gigantische aanbod van profielen ben je ook tenminste zeker dat je boeiende dames (of heren) vindt die ook daadwerkelijk in je buurt wonen.

Be2 – Minder kwantiteit, maar vooral kwaliteit

Schrijf je hier gratis in

Bij Be2 pakken ze het iets anders aan als de gemiddelde datingsite. Zo doen ze een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en vragen ze een omschrijving van jouw ideale partner. Hierna worden er enkele suggesties gedaan van partners die echt bij je passen.

Verwacht je hier niet onmiddellijk aan honderden dames die je worden aangeraden. Be2 gokt vooral op kwaliteit en niet op kwantiteit zoals Tinder bijvoorbeeld wel doet. Maar laat ons eerlijk zijn, wie kan er tegelijkertijd 30 zinvolle gesprekken voeren?

Tesamen – Een niet commerciële datingsite goedgekeurd door de overheid

Schrijf je hier gratis in

Tesamen.be is een datingsite die zich op verschillende vlakken onderscheidt. De site is in vergelijking met veel anderen niet-commercieel opgevat en dat merkt je eigenlijk al zodra je jouw profiel hebt aangemaakt.

Tesamen is overigens geregistreerd bij de Belgische overheid als relatiebureau. Hier worden inschrijvingen echt opgevolgd en enkel complete profielen worden getoond. De site is ook volledig eerlijk i.v.m. ledenaantallen en leden status. Je kan ook als gratis lid gewoon berichten sturen.

Tesamen is dan ook een interessant alternatief voor de commerciële datingsites.

Elitedating – focus ligt op 30+

Schrijf je hier gratis in

Bij EliteDating leggen ze vooral de focus op mensen die al wat langer in het leven staan. Prille twintigers gaan hun ding hier niet vinden, maar dertigers, veertigers en vijftigers daarentegen zouden hier heel wat opties en boeiende profielen hebben.

EliteDating geeft ook aan dat ze profielen handmatig controleren wat er toch ook voor zou moeten zorgen dat elke dame (en man) een echt profiel is.

DatingEasy – Je krijgt onmiddellijk berichtjes

Schrijf je hier gratis in

Datingeasy is een leuke frisse datingsite en vooral heel gebruikersvriendelijk. Zij richten ze vooral op een breed publiek om op die manier het voor iedereen zo interessant mogelijk te maken. Wanneer je jezelf gratis registreert, kom je onmiddellijk boven in de zoekresultaten te staan.

Op deze manier word je vaak al snel gecontacteerd door verschillende mensen waardoor je jou onmiddellijk op je gemak zou voelen en niet het idee hebt dat het ontzettend moeilijk is om potentiële partners te leren kennen.

50liefde.be – De perfecte site voor de 50-plusser

Schrijf je hier gratis in

Er zijn tegenwoordig ook heel wat datingsites die zich focussen op de liefde voor vijftigplussers. Deze 50liefde is één van de betere websites voor de mensen die 50 jaar of ouder zijn. Zij doen zelfs de grote belofte dat maar liefst 1 op 3 van de geregistreerde daadwerkelijk de liefde vinden.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments