‘Wij zijn 12 jaar getrouwd, maar mijn man mag andere vrouwen zwanger maken’

Heel open

Monagamie is de populairste relatievorm in onze maatschappij maar het is verre van de enige. Alsmaar vaker hebben koppels open relaties en bij de ene gaat dat al wat verder dan bij het andere koppel. Zo staan sommige getrouwde stellen wel eens open voor een eenmalige trio, terwijl anderen dan weer heel wat meer willen.

Andere vrouwen zijn welkom, maar geen mannen

Het koppel Jess en Stephen bijvoorbeeld praten altijd heel openlijk over hun open relatie op TikTok waardoor ze volledig viraal gingen en sommige van hun filmpjes miljoenen keren bekeken worden. Bij het YouTube-kanaal Truly waren ze benieuwd naar het diepere verhaal van dit getrouwde koppel en blijkbaar zijn ze daar echt heel open.

Zo zijn Jess en Stephen blijkbaar al 12 jaar gelukkig getrouwd, maar omdat Jess biseksueel is besloten ze om hun huwelijk open te gooien enkele jaren geleden. Zo daten ze nu geregeld andere vrouwen. Nooit mannen trouwens want daar heeft Jess (en Stephen) geen behoefte aan.

Ze besloten om een tijdje geleden Jessa (nee de naam is geen grapje of typfout) erbij te nemen in hun relatie en nu zijn ze gezellig met hun drieën een ‘koppel’: “Ik leerde Jess en Stephen via Tinder kennen toen er stond dat ze op zoek waren naar een derde persoon. We zorgen nu met drie voor elkaar. Het draait ook niet enkel om de seks. In een relatie zijn met twee andere mensen is veel beter dan met één persoon.”

Stephen mag andere vrouwen zwanger maken

Met Jessa erbij zijn ze nog niet voldaan en ze daten dus ook nog steeds andere dames, aldus Jess. Ze krijgen online best veel haat, maar daar lachen ze eens mee: “Wij daten nu dus ook nog andere vrouwen. Ik ben enkel nog geïnteresseerd in andere dames en niet nog een extra man. Online krijgen we best veel haat, maar dan lezen we de reacties samen en lachen we ermee. Mensen denken vaak dat we samen zijn met Stephen voor zijn geld of hebben medelijden met ons.”

Een polygame relatie is natuurlijk niet iets gloednieuw, maar op TikTok onthulde Jess dat haar man ook andere vrouwen mag zwanger maken als hij dat wil. Toch redelijk uitzonderlijk: “Ik kan geen kinderen hebben dus ik wil Stephen niet verbieden om met andere vrouwen kinderen te hebben. Ik sta daar ook echt voor open. Van wie dat kind dan komt, maakt me niet uit.”

Als we de reportage mogen geloven, ziet het er in ieder geval wel gezellig uit bij dit ‘throuple’ thuis.

De Truly reportage:

Enkele van hun TikTok-filmpjes:

@cliquebaittv14 #GameTok #trending #trendy #swingtok ♬ original sound – cliquebaittv

@cliquebaittv14 #repost #report_test_001 #cliquebaittv #polyamory ♬ original sound – cliquebaittv

@cliquebaittv14 #repost #report_test_001 #polyamory ♬ original sound – cliquebaittv

@cliquebaittv14 #repost #cliquebaittv #polyamory ♬ original sound – cliquebaittv