Wil je een natte droom of slaaporgasme? Met deze 4 tips kan je deze het gemakkelijkste krijgen

Leuk tijdens de droom, maar achteraf wat opkuiswerk

Een natte droom hebben, dat vinden wij mannen soms leuk. Maar af en toe is het sop de kolen niet waard door de opkuis. Het verschilt per persoon.

Ook vrouwen kunnen overigens klaarkomen in hun dromen. Dat noemt men dan weer een ‘slaaporgasme’. Indien je dus graag wat meer natte dromen wil of een ‘slaaporgasme’ dan kan je dit makkelijker bereiken met enkele handige tips.

Handige tips

Volgens arts Debby Herbenick van de Universiteit in Indiana – die extensief onderzoek heeft verricht naar dit thema – heb je het meeste kans op een natte droom als je tussen de 30 en 45 jaar oud bent. Dus niet zozeer als puber. Maar je kan ook zo’n orgasmes stimuleren. Hoe? Wel ons Debby heeft een aantal tips.

1. Sta een tijdje droog. Even geen orgasmes dus meer krijgen
2. Slaap op je buik
3. Je hebt het meeste kans als je zeer moe bent
4. Denk voor het slapengaan aan iets wat je heel opwindend vindt. De kans op een natte droom wordt hiermee aanzienlijk vergroot

Daarnaast wist dokter Herbenick nog te zeggen dat een slaaporgasme een ‘cadeautje van je hersenen’ is. Een geschenk van Moeder Natuur dus ook. Dus de personen die vaak al klaarkomend wakker worden: bedank jezelf en Moeder Natuur dus maar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.