Doe eens zot: Dit zouden (volgens kenners) de vijf beste en lekkerste Kamasutra-standjes zijn

Proberen maar!

Nu we toch in een lockdown vooral binnen zitten, is dat misschien de ideale opportuniteit om eens volledig los te gaan met je geliefde en vanavond of morgens eens wat anders te proberen in de slaapkamer.

Zo zijn er fascinerende Kamsutra-boekjes waarin je uitleg krijgt over maar liefst 77 standjes. Een groot deel ken je wellicht zelfs nog niet. Wat zijn nu echter de beste (en lekkerste) standjes die je uit de Kamasutra kan leren? Volgens de kenners moet je zeker aan de slag met onderstaande 5:

1 Sammukha

Laat je niet afschrikken door de ingewikkelde naam. Sammukha is een relatief gemakkelijk standje. In dit standje leunt zij tegen een muur en spreidt ze haar benen zo ver mogelijk. Jij staat voor haar.  Het lijkt in het begin misschien een beetje ongemakkelijk, maar het kan een heel gepassioneerd en romantisch standje zijn om uit te proberen dankzij het vele oogcontact.

2 Janukurpara

Deze is voor de fitness pro’s. Je tilt haar op, ellebogen onder haar knieën, en pakt haar billen vast. Zij legt haar armen om je schouders om zich vast te kunnen houden. De Janukurpara betekent diepe penetratie, veel oogcontact en het gevoel dat je een fucking winnaar bent.

3 Piditaka

Heb je het al opgegeven met deze Kamasutra-standjes? Wacht nog heel even. Deze positie is namelijk een stuk meer ontspannen. Bij dit standje ligt ze op haar rug en trekt ze haar knieën richting haar borst. Haar voeten rusten op je borst, terwijl je voor haar neer knielt. Leg haar heupen op je bovenbenen en… enjoy!

4 Virsha

De Virsha-positie ken je misschien onder een andere naam: de reverse cowgirl. Doordat ze bovenop zit voelt ze zich sexy, sterk en autoritair , terwijl jij een geweldig uitzicht hebt op haar achterste – ze squat immers niet voor niets.

5 Tripadam

Tripadam is het perfecte standje voor een vluggertje. Bij dit standje staan jullie met de gezichten naar elkaar toe. Je legt je hand onder een van haar knieën en tilt ze op. Overigens werkt dit standje het beste wanneer je allebei ongeveer even groot zijn. Een voordeel van dit standje: de bloedtoevoer richting jullie erogene zones is dankzij deze positie optimaal. Heel intens dus!

Indien je na bovenstaande standjes nog wat extra inspiratie willen dan raden de boeiende boeken de Cosma Kamasutra of het iets meer expliciete Kamasutra zakboekje. Daar kan je tot maar liefst 77 standjes leren die uitgebreid worden uitgelegd met tekst en foto’s.

Bron: Men’s Health
4 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments