En de nieuwe Robinson is… een BV of BN in bikini of zwembroek (fotospecial + video) News
En de nieuwe Robinson is… een BV of BN in bikini of zwembroek (fotospecial + video)
News

En de nieuwe Robinson is… een BV of BN in bikini of zwembroek (fotospecial + video)

Wij maakten hier eerder al de helft van de BV’s bekend die deelnemen aan 2BE-programma Expeditie Robinson, maar hier is dan het definitieve lijstje en – vooral – de eerste overlevingsfoto. Martine Prenen, Zsofi Horvath, Sugar Jackson, Sergio en Iwein Segers, dat wisten we al, maar daar komen nog drie jonge honden bij, en niet de minste; Antony Arandia en omdat het oog ook wat wil; ex-miss België Tatiana Silva en voltijds BV Stephanie Clerckx. Ze zijn allen bereid om zich voor enkele duizenden euro’s te laten uithongeren op een onbewoond eiland.

Het keiharde overlevingsspel met de bekende Vlamingen komt in het najaar op de buis. Zij strijden daarin op een onbewoond eiland – ergens ter hoogte van Maleisië - met acht bekende Nederlanders voor de titel van nieuwe Robinson. Ze ondergaan er de vreselijkste beproevingen en op het einde van elke aflevering vallen een of meerdere kandidaten af. Zij krijgen dan 'slechts' enkele duizenden euro’s. Wie er in slaagt om het tot het einde van het overlevingsprogramma vol te houden, vangt 10.000 euro.
De winnaar moet het wel meer dan een maand rekken, want zolang duurt de hele beproeving.

De opnames van deze editie werden vorige week afgerond. Over enkele maanden weten wie de beste overlever was.
Wij tippen op Tatiana Silva en Stephanie Clerckx. U denkt dat die twee meiden geen schijn van kans maken? Zou kunnen, maar ze zullen er minstens voor vuurwerk zorgen, zoals u in de fotospecials kan zien wanneer u de links op hun namen volgt.

Als u trouwens op bovenstaande foto vertwijfeld naar Sergio zocht – wat we durven betwijfelen – die staat er, samen met de achtste bekende Nederlander niet op. Zij waren even naar de dichtstbij gelegen frituur. Neen, natuurlijk niet, dat komt u tijdens de uitzending wel te weten. (BF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties