Pamela Anderson toont sekstape aan zoontjes News
Pamela Anderson toont sekstape aan zoontjes
News

Pamela Anderson toont sekstape aan zoontjes

De twee zoontjes die Pamela Anderson heeft met haar ex Tommy Lee hebben de beruchte sekstape van het koppel onder de neus geschoven gekregen.

Borat
De twee kinderen, Brandon Thomas Lee (12) en Dylan Jagger Lee (10), wilden de film Borat zien, maar kregen eerst de sekstape voorgschoteld. In Borat gaat de hoofdrolspeler op zoek naar zijn grote liefde Pamela Anderson, de sekstape speelt een heel prominente rol. Om te vermijden dat de kinderen na het zien van de film vragen zouden stellen, nam Pamela het zekere voor het onzekere en liet ze de sekstape eerst zien.

Tommy Lee
Pamela Anderson was slechts twee jaar getrouwd met Tommy Lee. De twee scheidden nadat Tommy gearresteerd werd wegens huiselijk geweld. Toch heeft Tommy altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van de twee kinderen. Dat de twee nog altijd niet volledig gebroken hebben, blijkt uit het feit dat Pamela sinds kort weer is ingetrokken bij de rocker.

Dakloos
Pamela is momenteel bezig met een aantal bouwprojecten in L.A. en Dubai en had even geen dak boven het hoofd. Om haar uit de nood te helpen, bood Tommy Lee haar een plaats aan om te logeren. Ze trok tijdelijk met de kinderen weer in bij haar ex-man. Anderson wil wel dat de wereld weet dat het gewoon om samenhokken gaat en er dus geen seks aan te pas komt. Geen nieuwe sekstape in de maak dus… (KC)


Lees ook:

Pamela Anderson in bikini in Ellen DeGeneres-talkshow

Romance tussen Michael Jackson en Pamela Anderson?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties