Wim Oosterlinck ontwerpt nu ook voor JBC News
Wim Oosterlinck ontwerpt nu ook voor JBC
News

Wim Oosterlinck ontwerpt nu ook voor JBC

Na Evi Hanssen, Ozark Henry, Yasmine, Koen De Bouw, Sandrine Corman en François Pirette klust nu ook radiomaker Wim Oosterlinck bij als ontwerper voor JBC. Tijdens zijn uitzending op Q-Music gaf hij gisteren te kennen ook wel wat te voelen voor het Let's Create Together-project.

Dat kwam Ann Claes, bij JBC verantwoordelijk voor de aankopen en de collecties, ter ore en die twijfelde geen moment. "Ik heb Wim gecontacteerd met de vraag hoe ernstig zijn ambities als ontwerper zijn", vertelt ze. "Die ambities waren wel degelijk ernstig, dus heb ik hem gevraagd om één exclusief ontwerp voor JBC te maken. Op vrijdag 26 september moet het resultaat in onze winkels liggen!"

Op de foto kan je zijn eerste schets al bewonderen. Oosterlinck heeft tijdens zijn uitzending deze namiddag Joke Vandevelde gevraagd om als model te fungeren. Zij hield wijselijk de boot af. (SVD)

Lees en bekijk ook: Bekende Belgen ontwerpen voor JBC!

Lees ook: JBC laat je trouwen als Sara De Roose!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties