Kantelbrug gaat open met wagen erop (video)

Nee, het is geen scene uit een actiefilm. In Brugge beleefde een vrouw gisteren de schrik van haar leven toen de Scheepsdalebrug opeens omhoog kantelde, terwijl ze er nog op stond met haar wagen.In paniek klauterde ze uit haar auto en klampte zich al huilend en tierend vast aan een reling. De wachters konden de […]

Nee, het is geen scene uit een actiefilm. In Brugge beleefde een vrouw gisteren de schrik van haar leven toen de Scheepsdalebrug opeens omhoog kantelde, terwijl ze er nog op stond met haar wagen.
In paniek klauterde ze uit haar auto en klampte zich al huilend en tierend vast aan een reling. De wachters konden de brug net op tijd stoppen en zo vermeden ze dat de auto begon te slippen. Toen de brandweer eenmaal gearriveerd was, had de vrouw al het hazenpad gekozen, zonder ook maar iets te zeggen.

Het is dus maar de vraag of de wachters in de fout gingen, of zijzelf. De camera’s of lichten kunnen het laten afweten hebben, maar het is ook perfect mogelijk dat de dame het rode licht negeerde. Er wordt ook verteld dat het al de tweede keer is dat dit voorvalt, maar de politie ontkent dat. (JL)

Leave a Reply

Your email address will not be published.