"Deze gratis vijf-minuten-hack om mijn liefdesleven een boost te geven, had geweldige resultaten!" Seks & relaties
"Deze gratis vijf-minuten-hack om mijn liefdesleven een boost te geven, had geweldige resultaten!"
Seks & relaties

"Deze gratis vijf-minuten-hack om mijn liefdesleven een boost te geven, had geweldige resultaten!"

Nieuwe seksstandjes uitproberen is een goede manier om je intimiteit een nieuwe impuls te geven. Hoewel het geweldig is om eens wat anders te doen, zijn er ook andere manieren om jullie stoeipartijtjes naar een hoger niveau te tillen. Datinggoeroe Jana Hocking vertelde over een recente situatie waardoor ze ‘kapot’ was in bed. In een gedetailleerd stuk voor news.com.au vertelde ze over de werkelijk tragische situatie waarin ze haar zin in seks verloor.

Ze probeerde van alles, van seksspeeltjes tot het daten met aantrekkelijke mannen, maar het lukte haar maar niet om haar libido terug te krijgen. Dus boekte ze een afspraak bij de dokter in een laatste poging om het terug te krijgen. Jana schreef: "De dokter met een vriendelijk gezicht en een heleboel geduld vroeg me om mijn huidige levensstijl uit te leggen. Nou... Ik heb genoten van een bijzonder drukke en veelbewogen freelance carrière. Ik ben waarschijnlijk ook veel te laat gaan stappen…”

"Het werkte een beetje, maar ik had meer nodig..."

"En mijn dieet... nou ja, tenzij hete chips meetellen als groente…,” ging ze verder. "Ik denk dat je zou kunnen zeggen dat ik een goede nachtrust en wat gezonde voeding kan gebruiken." De datinggoeroe onthulde hoe de dokter de oorzaak had gevonden en beweerde dat het aan verschillende dingen kon liggen. Jana probeerde op aanraden van de dokter op een nacht acht uur te slapen en dat hielp een klein beetje. Ze zei: "Ik moet toegeven dat het een beetje werkte. Ik bedoel, de hete man aan de bar kreeg zeker van mij een zijdelingse blik. Maar heb ik er iets mee gedaan? Niet echt. Ik had meer nodig.”

Koud water

En toen kruiste een neurowetenschapper, TJ Power, het pad van Jana. Hij bracht een video uit en bleef daarin hameren op het voordeel van koud water. De neurowetenschapper onthulde dat elke dag twee tot vijf minuten in fris, koud water stappen de geest helderder maakt. Het verhoogt niet alleen de dopamine, maar vermindert ook ontstekingen in het lichaam. Jana nam het advies aan, probeerde het en stond versteld van de resultaten. Als gevolg van de koud water-hack voelde Jana een lichte verschuiving in haar libido, wat ook leidde tot een betere slaap.

"Mijn libido is terug!"

Ze vertelde: "Ja, ik hunker naar de instant high en het heeft ervoor gezorgd dat ik wat meer op mijn gezondheid wil letten. Ik ben beter gaan slapen, ik heb meer energie en daarmee - voila - is mijn libido weer terug. Dus luister, ik zeg niet dat het het levenselixer is, maar ik had iets drastisch nodig om me weer op de rails te krijgen. En de oplossing was uiteindelijk iets dat me geen cent kostte!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties