Dit standje is ideaal voor mannen die een garnaal hebben hangen in plaats van een cervela Seks & relaties
Dit standje is ideaal voor mannen die een garnaal hebben hangen in plaats van een cervela
Seks & relaties

Dit standje is ideaal voor mannen die een garnaal hebben hangen in plaats van een cervela

Het uitproberen van nieuwe seksstandjes is een geweldige manier om te experimenteren en te kijken waar je zin in hebt en wat voor jou werkt. Maar het is altijd belangrijk om technieken te vinden die geschikt zijn voor jullie lichaam (en kracht). Als je als man vanonder ‘minder bedeeld’ bent, kan het zijn dat bepaalde bewegingen niet zo goed aanslaan als je zou willen.

Het seksstandje ‘The Little Dipper’ maakt diepe penetratie mogelijk en biedt gemakkelijke toegang voor clitorale stimulatie. Het is ideaal voor mannen met kleinere penissen en gewoon een geweldig seksstandje om te leren beheersen. Wil je weten hoe je hem kunt perfectioneren? Let dan even goed op…

(lees verder onder de afbeelding)

Dit standje is ideaal voor mannen die een garnaal hebben hangen in plaats van een cervela

Diepe penetratie

Voor The Little Dipper gebruikt je partner een bed, kruk of stoel om haar lichaam over je heen te hijsen. Ze moet het meubilair gebruiken om haar lichaam over jou heen te houden, zodat alleen je bekken elkaar raken. Om het goed te doen, moet je in een T-vorm staan als je je penis in de vagina brengt. Het mooie van dit standje is dat je kunt genieten van een diepe penetratie. Als je dit standje naar een hoger niveau wilt tillen, kun je er ook een seksspeeltje bij gebruiken.

Nu we het toch over de grootte van onze pretstokken hebben, onlangs kon je hier al lezen dat we ze al heel ons leven verkeerd meten. Hoe je het wel doet, ontdek je hier. En wat de lengte betreft… Uit een onderzoek waarbij de penissen van 15.521 mannen werden gemeten, bleek dat het gemiddelde slappe lid 9,16 centimeter lang is. De gemiddelde pretstok in erectie is 13,11 cm lang.

(Intropic: Freepik)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties