Dit zijn de 5 minst romantische dingen die mannen en vrouwen zeggen na een vrijpartij Seks & relaties
Dit zijn de 5 minst romantische dingen die mannen en vrouwen zeggen na een vrijpartij
Seks & relaties

Dit zijn de 5 minst romantische dingen die mannen en vrouwen zeggen na een vrijpartij

In een onderzoek uitgevoerd door de datingwebsite Illicit Encounters hebben mannen en vrouwen onthuld wat ze meteen na een stomende of minder spectaculaire vrijpartij tegen elkaar zeggen. En dat is niet altijd even romantisch…

Op zoek naar de telefoon

Mannen wagen zich wel eens aan uitspraken zoals “Ik moet nu gaan” of “Wanneer kunnen we dat nog eens doen?” Vrouwen zeggen blijkbaar regelmatig “Val nu niet in slaap” of “Waar is mijn telefoon?”

Op basis van de resultaten van het onderzoek kun je een top vijf opstellen van de minst romantisch dingen die mensen elkaar zeggen na een avondje (of dagje) seks:

1. Ik moet nu gaan

2. Had je een orgasme?

3. Dat was net wat ik nodig had

4. Waar is mijn telefoon?

5. Val nu niet in slaap!

Het kan ook romantisch

Gelukkig zijn we soms ook een pak liever voor elkaar en strooien we met woordjes zoals: “Wauw, dat was geweldig!” of “Geef me een knuffel” of “Dat was de beste seks ooit!” Of dat laatste altijd oprecht is, laten we in het midden.

Waardemeter in prille relaties

Jessica Leoni, seks- en relatie-experte bij Illicitencounters.com zegt: “Wat we meteen na de seks zeggen, vertelt veel over onze relatie. Koppels die al langer een relatie hebben, zeggen meestal niet veel omdat het een soort van gewoonte is en de seks vaak hetzelfde is. In prille relaties is wat er meteen na het vrijen gezegd wordt een betere waardemeter om te bepalen of er toekomstmuziek in zit of niet.”

(Intropic: Image by Freepik)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties