Yoga, het doet iets met een vrouw: "Ik krijg constant orgasmes tijdens yoga!" Seks & relaties
Yoga, het doet iets met een vrouw: "Ik krijg constant orgasmes tijdens yoga!"
Seks & relaties

Yoga, het doet iets met een vrouw: "Ik krijg constant orgasmes tijdens yoga!"

Brianne Hogan zit met een serieus probleem… Ze krijgt namelijk spontane orgasmes tijdens de yoga-les, zo schrijft ze in een blog voor Scary Mommy. Ze wil nu het stigma aanpakken dat daaromtrent bestaat. Haar blog begint ze met: “Ik moet iets bekennen…”

Brianne is beschaamd dat ze tot een ‘hoogtepunt’ komt op de minste verwachte momenten. “Wanneer ik yoga doe en dan vooral in de kikkerpositie, gebeurt het plots. Het is heel gênant. Ik weet dat ik geen alleenstaand geval ben, maar toch… Ik word er soms gek van!”

Yoga, het doet iets met een vrouw: "Ik krijg constant orgasmes tijdens yoga!"

Geen uniek geval

En dat Brianne zeker geen uniek geval is, bewijst een studie uit 2018 van de International Journal of Sexual Health’. Daaruit bleek dat vrouwen spontaan orgasmes kunnen krijgen in allerlei situaties, gaande van de bevalling tot tijdens een work-out. Seksuologe Jess O’Reilly legt uit aan Daily Star: “Dit kan bijvoorbeeld komen door ergens tegenaan te wrijven of te duwen, wat de clitoris stimuleert. Het is niet iets waar vrouwen beschaamd moeten over zijn.”

Dat ze zich niet moet schamen, werd ook aan Brianne verteld: “Men zei me dat het vooral voorkomt bij vrouwen die zich heel bewust zijn van hun eigen lichaam. Vrouwen die openstaan voor genot. Dat het dus eigenlijk goed nieuws is.” Toegegeven, ook wij zien dit allemaal eerder als een ‘good news show’. Maar hé, wie zijn wij!?

(Bron: Daily Star - Foto's - Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties